Passende oplossingen

Abeos is uw partner als het gaat om flexibele arbeid. Door ons brede pakket aan diensten is er altijd een samenwerkingsvorm die bij uw onderneming past.

 

EU medewerkers

Het inzetten van Europese medewerkers is een uitstekende mogelijkheid om pieken in de arbeid op te vangen. U profiteert daarbij van de ongekende aanpakkersmentaliteit van deze werknemers. Abeos zorgt voor alle randzaken zoals huisvesting en vervoer. Natuurlijk organiseren we ook de verplichte registratie bij de Nederlandse overheid zodat de medewerkers een BurgerServiceNummer hebben. 

Meer informatie

 

Uitzenden/ Detacheren

Heeft u iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Wilt u extra handen om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van Abeos voor u de oplossing! U wilt graag een parttime of fulltime medewerker maar ziet de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor detachering! Abeos biedt u deze mogelijkheid voor een eerlijke prijs. Lees verder

Abeos Asbestsanering

Abeos Asbestsanering heeft een ruime ervaring met het saneren van asbest. Ervaring die van pas komt, u wilt immers een betrouwbare en deskundige aannemer op het erf aan het werk. Naast het saneren van asbest voorzien wij uw schuren en bijgebouwen desgewenst van nieuwe dakbedekking. 

Meer informatie