Passende oplossingen

Abeos is uw gespecialiseerde uitzendorganisatie. Door ons brede pakket van diensten is er altijd een samenwerkingsvorm die bij uw onderneming past.

Naast het uitzenden van vaste en flexibele medewerkers kunnen we u ook een aantal extra diensten aanbieden. Bijvoorbeeld het verlonen van uw medewerkers via de payroll, het werven en selecteren van administratieve of commerciële medewerkers die direct bij u in dienst komen maar ook asbestsanering en verzekeringspakketten.

 

Payroll

Het verlonen van zowel uw vaste medewerkers als uw seizoensarbeiders, Abeos kan u volledig ontzorgen. Via onze payrolloplossing bent u verzekerd van juridisch juiste arbeidsovereenkomsten, tijdige verloning van uw medewerkers en beperkt u uw risico's op het gebied van verzuim. Lees alles over onze payrolloplossingen 

Uitzenden/ Detacheren

Heeft u iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Wilt u extra handen om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van Abeos voor u de oplossing! U wilt graag een parttime of fulltime medewerker maar ziet de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor detachering! Abeos biedt u deze mogelijkheid voor een eerlijke prijs. Lees verder

EU medewerkers

Het inzetten van Europese medewerkers is een uitstekende mogelijkheid om pieken in de arbeid op te vangen. U profiteert daarbij van de ongekende aanpakkersmentaliteit van deze werknemers. Abeos zorgt voor alle randzaken zoals huisvesting en vervoer. Natuurlijk organiseren we ook de verplichte registratie bij de Nederlandse overheid zodat de medewerkers een BurgerServiceNummer hebben. 

Meer informatie

 

Bedrijfsverzorging

Leden van Abeos kunnen een beroep doen op onze bedrijfsverzorging. Dat betekent dat een ervaren vakkracht al uw bedrijfsactiviteiten kan overnemen wanneer u ziek of arbeidsongeschikt bent.

Alles over de bedrijfsverzorging

Zorg en Zekerheid

Speciaal voor ondernemende leden van Abeos hebben we een tweetal verzekeringsproducten ontwikkeld. Enerzijds voor de ondernemer zelf, anderzijds voor zijn of haar medewerkers. Want bij arbeidsongeschiktheid van u of uw medewerkers wilt u verzekerd zijn van goede ondersteuning.

Alles over zorg en zekerheid

Specialistische diensten in de agrarische sector

Voor agrarisch ondernemers heeft Abeos een aantal specialistische diensten ontwikkeld. Onze mensen zijn geschoold in vaardigheden die u soms maar enkele momenten in het jaar nodig heeft.  U kunt op dat moment vertrouwen op de vakmensen die kunnen klauwverzorgen, veescheren of aardappels selecteren. 

Bekijk de verschillende specialiteiten

Abeos Asbestsanering

Abeos Asbestsanering heeft een ruime ervaring met het saneren van asbest. Ervaring die van pas komt, u wilt immers een betrouwbare en deskundige aannemer op het erf aan het werk. Naast het saneren van asbest voorzien wij uw schuren en bijgebouwen desgewenst van nieuwe dakbedekking. 

Meer informatie