Producten op tijd de deur uit dankzij Abeos

Nobless produceert voor afnemers wereldwijd meelproducten die voor diervoeding worden gebruikt. Iedere week opnieuw is het een uitdaging om alle producten op tijd de deur uit te krijgen. Daarbij maakt Noblesse gebruik van medewerkers geleverd door Abeos. “Die jongens van Abeos doen het fantastisch,” zegt Edwin Huisken, accountmanager bij Noblesse.

Een kleine club

De samenwerking met Abeos bevalt Huisken zo goed, omdat Abeos zijn bedrijf, product en grondstoffen goed kent. Zo hoeft Noblesse bij vacatures geen omslachtige sollicitatieprocedures op te zetten. “We zijn een kleine club. We zetten met zijn allen de schouders eronder. Abeos helpt ons daarbij door capabele mensen te leveren. Met goede begeleiding, betrokkenheid en professionaliteit.”

Persoonlijk contact

Sleutelwoord bij Abeos is persoonlijk. Dat geldt zowel voor bedrijven, als medewerkers. José Schonewille is flexconsultant bij Abeos. “Het belangrijkste is dat je de klant goed kent”, vindt zij. “Ik vind het belangrijk dat een medewerker met alle vragen bij me terecht kan. En ook opdrachtgevers kennen we bij Abeos allemaal persoonlijk. Je weet wat iemand wil en zoekt. Zo zorg je dat je voor iedereen de juiste werkplek vindt.” José heeft ook een tip voor werkzoekenden: “Wees jezelf, zoek wat jíj wilt. En dan kun je dat ook echt wel vinden!” Abeos kan daarbij helpen.

Veel vrije tijd én goed verdienen

Jan Schutrup is procesoperator bij Noblesse. Vanaf zijn twintigste doet hij dit werk in ploegendiensten. Jan zegt de dingen zoals ze zijn. “Je verdient goed. Ik ben vier dagen vrij en werk dan zes dagen. Je hebt zeeën van vrije tijd. En als er bij Noblesse geen werk meer zou zijn, heeft Abeos altijd wel ergens anders werk voor mij.”