Meld je hier aan voor een opleiding Grond, weg en waterbouw!

Altijd al in de grond, weg- en waterbouw willen werken, maar simpelweg de kans niet gekregen?!

Of beschik jij wel over de juiste mentaliteit maar niet over de bijbehorende certificaten? Dan is dit jouw kans!

Samen gaan wij aan de slag met het vinden van jouw droombaan in de grond, weg- en waterbouw! We starten met het aanbieden van diverse cursussen, afhankelijk van jouw wensen, kennis en ervaring. Zodra je de cursus(sen) hebt afgerond, kun je direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de regio. We bieden jou een jaarcontract mét baangarantie zodat je direct aan de slag kunt in jouw vakgebied.

Stap 1 - Oriënteren
We gaan graag met jou in gesprek om het startpunt van jouw grond, weg- en waterbouwcarrière te bepalen. Heb je wellicht al kennis en ervaring of maak jij de overstap naar een hele nieuwe branche?

Stap 2 - Opleiden (10 daagse cursus)
Om jou helemaal klaar te stomen voor een carriere in de grond, weg- en waterbouw, starten wij met een 10 daags - opleidingstraject.

Om alvast in de stemming te komen, hierbij een overzicht van alle (deel) certificaten die behaald kunnen worden:

 • VCA
 • Veilig werken langs de weg
 • Sociale vaardigheden
 • Opsporen kabels en leidingen
 • Grondwerk 
 • Meten en uitzetten 
 • Water en afvoersysteem 
 • Verhardingen

Wanneer je alle certificaten hebt behaald, dan ontvang je tevens het Abeos grond, weg- en waterbouw diploma!

Stap 3 – Aan de slag
Je hebt de opleiding afgerond of jouw kennis opgefrist! Dit is direct het startpunt voor een mooie baan in de grond, weg- en waterbouw. Wil jij graag aan de slag bij 1 vaste opdrachtgever, of neem je liever bij diverse opdrachtgevers een kijkje in de keuken? Wij regelen het voor je!

Doorgroeimogelijkheden
Heb jij binnen de grond, weg- en waterbouwsector volledig jouw draai gevonden en ben je op zoek naar (nog) meer uitdaging? Wil jij bijvoorbeeld aan de slag als 1e medewerker of voorman/voorvrouw? Ook daar biedt Abeos volop mogelijkheden voor.

Stap 4 - Aanmelden
Direct enthousiast geworden? Meld je hier aan en Abeos maakt (op korte termijn) een afspraak om alles te bespreken! Heb je nog aanvullende vragen of ideeën die je eerst met Abeos wilt bespreken?

Bel Kim Megens, Roel Remers of Patricia Meijer via 0900-9896 want we gaan graag met jou in gesprek.

Aanmeldformulier opleidingstraject

Vul jij het formulier in dan neemt onze collega Kim contact met je op en zal een afspraak maken om het traject samen met jou te bespreken.

Agrarisch medewerkers

Voor onze vestigingen in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland

Over Abeos
Abeos is een grote, moderne coöperatie met de ambitie om dé partner voor flexibele arbeid in Nederland en Duitsland te worden. Abeos heeft een strategische focus op het Agri-, Food- en Techniek-segment en wil een hoogwaardige kennisorganisatie worden die waarde toevoegt aan haar klanten, leden en flexwerkers en zorgt voor gezonde rentabiliteit, groei en continuïteit. Termen die bij ons passen zijn: ambitieus, ondernemend, resultaatgericht en betrokken. Vanuit die gedachte werken we sámen met onze klanten en medewerkers.

Functie omschrijving
Als agrarisch medewerker voer jij alle voorkomende werkzaamheden bij onze leden en klanten op hun agrarische bedrijven uit. Geen dag is hetzelfde, omdat je wordt ingezet waar jij het hardst nodig bent.  Jij bent onze agrarisch medewerker wanneer je kennis hebt van ten minste twee agrarische sectoren (zoals rundveehouderij, kalverhouderij varkenshouderij, pluimveehouderij, akkerbouwbedrijf etc.)

Als agrarisch medewerker maak jij bijvoorbeeld de stallen schoon, bedien je landbouwvoertuigen, bereid je de dagelijkse processen voor en voert ze uit of oogst de gewassen.

Functie eisen
We zoeken een ambitieuze agrarisch medewerker, die het beste uit zichzelf wil halen.

 • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4 afgerond of gaat deze binnenkort afronden
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in twee van de agrarische deelsectoren
 • Jij bent een echte aanpakker, flexibel en 7 dagen per week beschikbaar

Ons aanbod en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de vestiging bij jouw in de buurt, welke dat is kun je vinden op onze website.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je c.v. en motivatiebrief via het formulier op deze website ter attentie het Recruitment centre.

 

 Terug naar vorige pagina

*Deze landelijke campagne loopt t/m 31-12-2017. Abeos zal aan de hand van onder andere jouw competenties (zoals ervaring, opleiding e.d.) bepalen of jij in aanmerking komt voor een uitzendovereenkomst in Fase A of B. Het aanbieden van een uitzendovereenkomst is verder afhankelijk van werkaanbod dat aanwezig is.