Werknemers voor de lange termijn bij KIVO in Zwolle

Bij KIVO plastic verpakkingen in Zwolle maken ze plastic broodverpakkingen voor bijna alle grote winkels in Nederland. “Per jaar gaan daar zo’n 400 miljoen plastic zakken naartoe,” vertelt Bennie van Beesten, productieleider bij KIVO. Inmiddels doet KIVO al 15 jaar zaken met Abeos, waarbij Abeos steeds weer geschikte werknemers voor KIVO weet te vinden.

De juiste werknemers selecteren

“We hebben een goede samenwerking met Abeos,” begint Van Beesten. “Ze weten precies welk type mensen we zoeken en zorgen er steeds voor dat ze de juiste mensen kunnen selecteren.” Hoewel Abeos altijd een oplossing zoekt voor klussen die kort duren, is Van Beesten erg blij met de werknemers die via Abeos komen werken. “Ze selecteren altijd weer mensen die langdurig bij ons willen komen werken.”

 

Werknemers voor de lange termijn

Dat die werknemers tekenen voor de lange termijn, blijkt wel bij Slawek Kozlik. “Vanaf maart 2003 ben ik gaan werken bij Abeos.” Inmiddels heeft hij een vast contract aangeboden gekregen bij KIVO en werkt hij daar nu als vaste werknemer in loondienst. Ook zijn partner Justina Kozlik heeft inmiddels een vaste aanstelling. “Hier heb ik een vaste baan, en ik verdien heel goed. Dus daar ben ik blij mee.”

 

Betrouwbaarheid en afspraken nakomen

Bij Abeos doen we er alles aan om de juiste match te vinden tussen onze opdrachtgever en de werknemer. Dat houdt onder andere in dat we ons graag aan onze afspraken houden. Bennie kan dat beamen:  “Bij Abeos denk ik aan betrouwbaarheid en afspraken nakomen. Ze hebben ons tot nu toe nog altijd een heel goed personeelsbestand geleverd. Wij willen die samenwerking graag voortzetten.”