Oktoberfest Winactie voor nieuwe kandidaten

Onder alle nieuwe kandidaten die zich in de actieperiode inschrijven bij Abeos, verloten wij een volledig verzorgd weekend voor 2 personen naar het Oktoberfest 2016 in München.

Wat moet je doen?

Sta jij nog niet ingeschreven bij Abeos? Schrijf je dan in als nieuwe kandidaat. Dit kun je doen door te reageren op één van de vacatures die wij op de website hebben staan. Zit jouw droombaan er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie. Ook dan ding jij mee naar die te gekke prijs!

Alle nieuwe kandidaten die zich in hebben geschreven in de actieperiode van 01-07-2016 tot en met 31-08-2016 dingen mee. 

Lees ook de actievoorwaarden.


Inschrijven       Vacatures bekijken       Open sollicitatie

Wat kun je winnen?

De prijs is een reis naar het Oktoberfest 2016 in München voor 2 personen. Samen stappen jullie op donderdagavond 22 september (vanuit Utrecht centraal station) in de bus naar München. Daar verblijven jullie twee nachten in een 2-persoons hotelkamer in het centrum. 

Jullie gaan naar verschillende feestlocaties. Zo is er een afterparty, een Oktoberfestavond en een Oktoberfestproeverij. Bij de verschillende locaties zijn de entree en een aantal consumpties inbegrepen. Ook is er een Biertafel Wiesn voor jullie gereserveerd, inclusief 2 liter bier en een halve kip voor elk van jullie!

Zondagmiddag 25 september vertrekken jullie weer met de bus terug naar huis.

 

Ik werk al bij AB Oost

Sta jij al ingeschreven als kandidaat bij Abeos of ben jij al via Abeos aan het werk? Ook dán maak je kans op deze gave prijs!

Kijk hier hoe jij óók kans kunt maken op een weekend Oktoberfest met de Like, Tag & Win actie

Like, Tag & Win-actie

Actievoorwaarden nieuwe kandidaat

Om als kandidaat deel te nemen aan de nieuwe-kandidaat-actie, is een aantal voorwaarden opgesteld.

 • Deelname aan de nieuwe-kandidaat-actie staat uitsluitend open voor nieuwe kandidaten die vóór de actieperiode (lees: 01-07-2016) nog niet stonden ingeschreven bij Abeos als kandidaat en die zich in de actieperiode 01-07-2016 / 31-08-2016 hebben ingeschreven als nieuwe kandidaat bij Abeos. Kandidaten die binnen deze actieperiode inschrijven bij Abeos en daarmee deelnemen aan de nieuwe-kandidaat-actie, zijn uitgesloten voor deelname aan de tipgeversactie.
 • Minimale leeftijd voor deelname aan de Abeos win-actie is 18 jaar.
 • Iedere kandidaat kan één keer deelnemen aan de actie, het aantal sollicitaties of reacties op vacatures heeft geen invloed op de loting c.q. winkans.
 • De nieuwe kandidaat is na screening door Abeos als daadwerkelijk te bemiddelen kandidaat beoordeeld.
 • Abeos behoudt zich te allen tijde het recht voor de in haar ogen ongeldige inzendingen direct van deelname uit te sluiten.
 • De winnaar wordt bepaald door 1 kandidaat te trekken uit het totaal aantal nieuwe kandidaten dat zich heeft ingeschreven bij Abeos binnen de vermelde actieperiode.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen. Een prijs is ondeelbaar en kan alleen aanvaard worden zoals deze wordt toegekend.
 • Abeos behoudt zich het recht voor om een alternatieve prijs uit te keren indien de hierboven genoemde prijs om welke reden dan ook niet (meer) beschikbaar is c.q. niet kan worden uitgekeerd.
 • Deelnemers stemmen door middel van deelname aan deze actie in, mee te werken aan publiciteit rondom de actie zoals onder meer het publiceren van hun naam en beeldmateriaal tbv de prijsuitreiking zonder dat Abeos terzake enige vergoeding verschuldigd is.
 • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Abeos.