Winactie voor Facebook tipgevers

Werk jij al bij Abeos of sta je bij ons al ingeschreven? Dan hebben we jouw hulp nodig!

Onder alle tipgevers via Facebook verloten we een volledig verzorgd weekend voor 2 personen naar de Oktoberfeesten in München! 3 dagen, inclusief vervoer, gegarandeerde entree met consumpties en 2 overnachtingen in een hotel.

Wat moet je doen?

Like het Abeos Oktoberfest Facebookbericht en tip een vriend door hem in het Facebookbericht te taggen.  

Zorg ervoor dat hij/zij zich inschrijft bij Abeos, want onder alle nieuw ingeschreven kandidaten (in juli en augustus) die daadwerkelijk via Abeos aan de slag kunnen, verloten we óók een Oktoberfestweekend!

Waar wacht je nog op? Tag, help en win! En hou alvast het weekend van 22 t/m 25 september vrij in je agenda, want wie weet ben jij wel de winnaar!

Lees ook de actievoorwaarden.

 

Wat kun je winnen?

De prijs is een reis naar het Oktoberfest 2016 in München voor 2 personen. Samen stappen jullie op donderdagavond 22 september (vanuit Utrecht centraal station) in de bus naar München. Daar verblijven jullie twee nachten in een 2-persoons hotelkamer in het centrum. 

Jullie gaan naar verschillende feestlocaties. Zo is er een afterparty, een Oktoberfestavond en een Oktoberfestproeverij. Bij de verschillende locaties zijn de entree en een aantal consumpties inbegrepen. Ook is er een Biertafel Wiesn voor jullie gereserveerd, inclusief 2 liter bier en een halve kip voor elk van jullie!

Zondagmiddag 25 september vertrekken jullie weer met de bus terug naar huis.

 

Sta je nog niet ingeschreven bij AB Oost?

Ook dan kun je kans maken op deze te gekke prijs! Kijk snel op de actiepagina voor nieuwe kandidaten hoe jij kunt winnen!

Actiepagina nieuwe kandidaten

Actievoorwaarden facebook tipgeveractie

Om als tipgever deel te nemen aan de Facebook tipgeversactie, is een aantal voorwaarden opgesteld.

 • Deelname aan de Facebook tipgeversactie staat uitsluitend open voor tipgevers die zelf staan ingeschreven als kandidaat bij Abeos (inschrijfdatum vóór 01-07-2016), werken via Abeos of lid c.q. klant zijn bij Abeos. Tipgevers zijn uitgesloten voor deelname aan de nieuwe-kandidaat-actie.
 • Minimale leeftijd voor deelname aan de Abeos win-actie is 18 jaar.
 • Flexconsultants, directieleden en vestigingsmanagers van Abeos of haar dochterondernemingen zijn uitgesloten van deelname aan de actie.
 • Om als tipgever deel te nemen aan de win-actie dient de tipgever de Abeos Facebookpagina te Liken, het Abeos Facebookbericht over het Oktoberfest te Liken & een kandidaat te taggen bij dit Facebookbericht.
 • Iedere tipgever kan één keer deelnemen aan de actie, het aantal likes of getagte kandidaten heeft geen invloed op de loting c.q. winkans.
 • De getagte kandidaat staat vóór 01-07-2016 nog niet ingeschreven bij Abeos.
 • Abeos behoudt zich te allen tijde het recht voor de in haar ogen ongeldige inzendingen direct van deelname uit te sluiten.
 • De winnaar wordt bepaald door 1 tipgever te trekken uit het totaal aantal tipgevers dat heeft deelgenomen aan de actie binnen de vermelde actieperiode.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen. Een prijs is ondeelbaar en kan alleen aanvaard worden zoals deze wordt toegekend.
 • Abeos behoudt zich het recht voor om een alternatieve prijs uit te keren indien de hierboven genoemde prijs om welke reden dan ook niet (meer) beschikbaar is c.q. niet kan worden uitgekeerd.
 • Deelnemers stemmen door middel van deelname aan deze actie in, mee te werken aan publiciteit rondom de actie zoals onder meer het publiceren van hun naam en beeldmateriaal tbv de prijsuitreiking zonder dat Abeos terzake enige vergoeding verschuldigd is.
 • Over de uitslag van de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 • In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Abeos.