AB Oost heet voortaan Abeos

AB Oost wordt Abeos. Een nieuwe naam voor dezelfde organisatie. Met dezelfde mensen en met dezelfde passie gaan wij de toekomst tegemoet. Wij blijven deskundige en enthousiaste vakkrachten koppelen aan bedrijven die (tijdelijk) extra personeel zoeken. Dat doen we door onze kennis van de arbeidsmarkten waarin we actief zijn te koppelen aan slimme ICT-oplossingen. Hiermee maken wij het vinden van de juiste vakkrachten sneller en eenvoudiger.

Wat gaat u van deze naamswijziging merken?
Eigenlijk niet zo veel. Wij blijven uw betrouwbare partner voor flexibele arbeid. Wel zult u onze nieuwe huisstijl langzaam maar zeker in alle communicatieuitingen terugzien, zowel op de website, in brieven als op de vestigingen. Een nieuwe naam voor dezelfde organisatie. Vanaf nu Abeos dus.

De organisatie

Abeos is meer dan alleen een uitzendbureau. Abeos gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat Abeos anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons Abeos.

 • Historie

  Abeos heeft een interessante ontstaansgeschiedenis. In 1963 werd de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging opgericht. Een bedrijf van en voor agrariërs met als primaire doelstelling:

 • Missie en visie

  De missie en visie van Abeos zijn richtinggevend voor de toekomst. Met deze duidelijke koers bouwen we aan onze moderne coöperatieve vereniging zodat zowel leden, klanten als medewerkers daar profijt van hebben.

 • Dochterondernemingen en deelnemingen

  Onder Abeos vallen de volgende dochterbedrijven en deelnemingen.
  Dochterbedrijven: Arveo en Abeos Zorg en Zekerheid

 • Sectoren

  Al jaren is Abeos ook actief buiten de agrarische sector, zoals bij bedrijven in de foodsector,  bouw, grond-, weg- en waterbouw, techniek, industrie, groenvoorziening en transportsector.