Abeos als werkgever

Abeos is meer dan alleen een uitzendbureau. Abeos gaat verder waar de meeste uitzendbureaus stoppen met hun dienstverlening. Wat Abeos anders maakt komt voort uit onze historie, onze roots, maar komt vooral ook voort uit onze mentaliteit en ambitie. We denken in oplossingen en kansen. We begrijpen de context waarin onze opdrachtgevers opereren. We zijn niet alleen leverancier, maar vooral partner. We werken vanuit onze coöperatieve gedachte. Samen met en voor elkaar. Dat maakt ons Abeos.

Abeos is altijd op zoek naar commercieel gedreven mensen voor de eigen organisatie. Heb jij een commerciële en ondernemende instelling en zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Vacatures Abeos kantoororganisatie

marian buter“Mijn dagindeling maakt mijn beroep erg afwisselend. Ik ben verantwoordelijk voor het leggen- én onderhouden van contacten met klanten en medewerkers,  het voeren van sollicitatiegesprekken,  maken van contracten, rondmaken van de planning. Bovendien zorgt de combinatie van werken op kantoor en het op pad zijn naar klanten voor veel dynamiek.  

Het selecteren van de meest ideale kandidaat voor een functie is de rode draad binnen deze functie. Wanneer dit lukt is dat erg bevredigend! Daarnaast wil ik graag zo veel mogelijk klanten bedienen, dus de aanwas van nieuwe klanten blijf altijd een uitdaging. Mijn ervaring in de agrarische en paraveterinaire sector kan ik hier goed gebruiken! En zeg nou zelf, het is toch geweldig om een medewerker blij te maken met een nieuwe baan en een klant met een goede medewerker!”

Marian Buter, Flexconsultant veterinair bij Abeos