Je hebt een vacature gezien voor flexconsultant maar kent de functie nog niet zo goed. Of wil je juist weten waarom anderen als flexconsultant bij Abeos aan de slag zijn gegaan? Lees dan de ervaringen van een aantal flexconsultants van Abeos.

Jeroen Tenniglo

jeroen tennigloo“Geen dag is hetzelfde. Bij Abeos ben je zowel aanspreekpunt voor de klant als de medewerker die vragen voorlegt van elk niveau. Mijn dagelijkse taken bestaan uit het bezoeken van klanten en prospects, administratie verwerken, intakegesprekken met nieuwe kandidaten, voortgang- en functioneringsgesprekken met vaste medewerkers, werven en selecteren, vacatures invullen, HR advies geven aan klanten en telefonische acquisitie.

Ondernemerschap is dan ook een belangrijke eigenschap voor een flexconsultant! Je bent verantwoordelijke voor alle processen binnen je unit. Ik was op zoek naar een baan in de arbeidsbemiddeling, maar wilde geen ‘gelikte’ organisatie met gebaande paden. Bij Abeos vond ik de uitdaging die ik zocht. Veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid binnen een no-nonsense cultuur! Het binnenhalen van nieuwe klanten, het uitbouwen van relaties en het maken van de juiste match, daar word ik blij van.”

Jeroen Tenniglo, flexconsultant industrie bij Abeos