Extra krachten in het groen bij Vertisol

Deze keer nemen we in de serie Mooi Werk bij Abeos een kijkje achter de schermen bij Vertisol omgevingsbeheer en inrichting B.V. Vertisol is een groenvoorzieningsbedrijf dat zich richt op zowel consumenten als de zakelijke kant. Ze houden zich bezig met de ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorziening projecten. Om die projecten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, schakelen ze de hulp in van Abeos.

Flexibele inzet van kwalitatief personeel

Als het rustig is, heeft Vertisol genoeg aan twee medewerkers van Abeos. Als de zomer eraan komt, betekent dat ook dat er weer van alles gaat bloeien, en dat er daarmee meer werk komt voor Vertisol. Daarom vragen ze in de zomerperiode meer van Abeos, ze kunnen de extra handen dan goed gebruiken. De grootste uitdaging voor Vertisol is hierin om goed gekwalificeerd personeel vinden in een markt met personeelstekorten. Ingrid van der West vertelt: “Je probeert alle kanalen open te zetten om er toch invulling aan te geven, en Abeos kan ons daarin heel goed ondersteunen."

We willen sparren, meedenken en ontzorgen

“Mijn doel is om een opdrachtgever te ontzorgen.” vertelt Michel de Voogd. Hij is flexconsultant bij Abeos, wat betekent dat hij de schakel is tussen de medewerker en de opdrachtgever. Abeos ziet zichzelf niet als een ‘U vraagt, wij draaien’-organisatie. Dat legt Michel ook uit: “We ontzorgen vooral graag op het gebied van het personeelsbeleid. Daar denken we graag over mee en sparren we samen over met de klant.”

Er is altijd passend werk

Een van de fijnste dingen van werken bij Abeos, is volgens Peter van Weersum dat er altijd werk is. “Ook als je even ergens niet terecht kunt, heeft Abeos heel veel projecten en dan kun je altijd ergens anders terecht.” Die werkplek moet wel passen bij de medewerker. “Samen met de medewerker gaan we kijken wat hij kan en wat bij hem past. Zo zoeken we samen een geschikte werkplek.” vertelt Michel.