Abeos staat altijd paraat

Evert van Steenbergen heeft zijn eigen melkveebedrijf in Wilp. Op de tweede dag dat ze begonnen met werken in hun nieuwe boerderij, is Evert gevallen. Hij heeft daar een zware hersenschudding aan overgehouden. “Op zo’n moment weet je even niet hoe je verder moet. Dan is het ontzettend fijn dat Abeos wat goeie jongens stuurt die het zware werk kunnen doen.”

Ad hoc hulp

“Wij kunnen 24/7 gebeld worden door opdrachtgevers die wegvallen door ziekte of ongeval,” vertelt Leony Mars. Zij is flexconsultant bij Abeos in Dronten en hielp Evert in zijn tijd van nood. “Op dat moment moeten wij een medewerker regelen die ad hoc het bedrijf kan overnemen.”

Betaalde hobby

Gerrit-Jan van Putten is de vakkundige medewerker van Abeos die Evert helpt bij het runnen van zijn bedrijf: “Abeos geeft mij de kans om dit te doen. Een eigen melkveebedrijf zat er niet in, dus dit is de beste manier voor mij om mijn hobby uit te oefenen.” En dat hij hier nog geld mee kan verdienen, is eigenlijk alleen maar mooi meegenomen, vindt Gerrit-Jan.

Het allermooiste werk wat er is

Als medewerker kom je binnen in een bedrijf waar al veel speelt. “Daar moet je echt goed in kunnen meegaan en meeleven, wil je kunnen slagen binnen dat bedrijf.” vertelt Leony. Gerrit-Jan herkent dat. “Er wordt van je verwacht dat je op een bepaald niveau kunt meedraaien in de boerderij.” Op den duur kun je er dan wel je eigen draai aan geven zegt Gerrit-Jan: “En dan is het gewoon het allermooiste beroep wat er is.”