Medewerkers in de food en industrie

Abeos heeft een grote diversiteit aan vakbekwame arbeidskrachten in huis. Hierdoor is het mogelijk om op elke vraag van de klant een passende oplossing te bieden. Of u nu op zoek bent naar een procesoperator, een logistiek medewerker of productiemedewerkers. Bemiddeling van medewerkers is maatwerk. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers in bezit van de benodigde certificaten als HACCP en/of een heftruckcertificaat.

Aanbod medewerkers in de Food en Industrie

  • Procesoperators
  • Medewerkers logistiek
  • Productiemedewerkers
  • Heftruckchauffeurs

Abeos biedt klanten in de foodsector verschillende mogelijkheden

Interesse?

Heeft u behoefte aan ontzorging op het gebied van HR vraagstukken? Zoekt u een gedegen partner voor de invulling van de flexibele schil rondom uw bedrijf? Neem dan contact op met Abeos!

Zoekt u een professional voor kantoor?

Zoekt u een professional met verstand van zaken? Abeos heeft ruim 10 jaar ervaring in het uitzenden en detacheren van professionals in de zakelijke dienstverlening.
Onze kandidaten hebben ervaring in en zijn bekend met uw sector. Abeos heeft een breed aanbod aan kandidaten (MBO- en HBO-gediplomeerd). Dit varieert van administratief medewerkers tot commerciële medewerkers binnendienst en buitendienst. We kunnen ervaren mensen leveren met een uitgebreid CV, maar werken ook veel met starters op de arbeidsmarkt. Wat hun achtergrond ook is, onze kandidaten zijn stuk voor stuk uiterst gemotiveerde aanpakkers.

Interesse? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde flexconsultants