Even handen tekort?

Fijn dat u onze website bezoekt. De mailing 'even handen tekort' is gestuurd aan leden van Abeos die het afgelopen jaar geen gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

We kunnen ons voorstellen dat u af en toe behoefte heeft aan ondersteuning op het bedrijf. Tijdens piekmomenten of gewoon omdat de vaste hulp vakantie heeft. Abeos kan u daarbij van dienst zijn. Naast onze ervaren en vakbekwame bedrijfsverzorgers hebben we namelijk nog veel meer mensen aan het werk.

Bijvoorbeeld jongeren die naast hun studie de eerste werkervaring willen opdoen. Of mensen uit een andere branche die via Abeos willen kennismaken met het werken in de agrarische sector.

Het spreekt voor zich dat u voor de inleen van deze tijdelijke werknemers een ander tarief betaalt. Wellicht komt dat goed uit en is de drempel om iemand in te zetten verlaagd?

Wij gaan graag met u in gesprek over de exacte behoefte voor uw bedrijf. Wanneer u onderstaand formulier invult, neemt de flexconsultant uit uw regio contact op om een afspraak te maken. En voor u het weet, maken vele handen licht werk.

 

Even handen tekort?

Wanneer u uw contactgegevens en vraag achterlaat op dit formulier, nemen we spoedig contact met u op om uw vragen te bespreken.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.