Abeos heeft een nauwe samenwerking met de Aeres Hogeschool in Dronten en de studentenvereniging USRA. Door onze betrokkenheid hebben we een flinke pool van leergierige studenten die graag naast hun studie werkervaring willen opdoen! Hun agrarische affiniteit, kennis en ervaring maakt ze perfect voor elke klus op uw bedrijf. 

Daarnaast heeft Abeos vanaf 2017 ook een samenwerking met een actieve studentenvereniging in Wageningen, de thuisbasis van Wageningen Universiteit en Research. WUR studenten hebben een sterke affiniteit met de Agri en Foodsector en willen tijdens hun studie graag bij relevante opdrachtgevers hun eerste ervaring opdoen!

Inzetbaarheid

Onze studenten zijn uitermate goed in te zetten op diverse klussen. Veel van hen zijn in het bezit van een trekkerrijbewijs en kennen het reilen en zeilen op een agrarisch bedrijf. Doordat de studenten overdag een opleiding volgen in onder meer de agribusiness, dier- en veehouderij of tuin- en akkerbouw, zijn ze met name geschikt voor werkzaamheden in de avonduren en de weekenden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • melken (in de avonduren of in het weekend)
  • allerhande tractor-werkzaamheden 
  • allround werkzaamheden

Maar ook andere werkzaamheden kunnen deze studenten aan!

Direct contact?

Wilt u graag zo'n handige, gemotiveerde student? Neem dan contact op met de flexconsultant in uw regio! 

Aanvraagformulier inzet studentkracht

Wilt u graag een studentkracht inzetten? Vul dan hieronder uw gegevens en de werkzaamheden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.