Kennissessies

Tijdens de 20 minuten durende sessies neemt dierenarts Jan Lievaart (Cowcept) u mee in de mogelijkheden om de werkprocessen rondom jongvee opfok, klauwgezondheid, uiergezondheid en transitie te standaardiseren.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze informatieve sessies. De sessies vinden plaats op basis van vrije inloop in een aparte zaal naast de beursvloer. Bekijk hier de plattegrond van de RMV.

Programma lezingen RMV 2016

Tijdstip Onderwerp
12.45 Transitiemanagement
13.45 Mastitis
14.45 Klauwgezondheid
15.45 Jongvee opfok
   
16.45 Transitiemanagement
18.45 Mastitis
19.45 Klauwgezondheid
20.45 Jongvee opfok

Maak kans op een gezondheidsscan!

Deelname aan deze sessies is geheel gratis. Bovendien verloot Abeos iedere beursdag een gezondheidsscan ter waarde van € 800,- onder de deelnemers!

Krachtenbundeling

Abeos en Cowcept hebben letterlijk de krachten gebundeld door diergezondheid en arbeid met elkaar te koppelen. Deze unieke samenwerking leidt tot betere bedrijfsvoering op de boerderij met een financieel en praktisch resultaat. Samen werken we aan het gezond houden van de veestapel. Ook dát is Abeos!

Van kans naar werkbaar concept

Lees ook het interview met Jan Lievaart dat onlangs in het Abeos relatiemagazine Netwerk verscheen. Hierin vertelt Jan Lievaart meer over hoe hij kansen omzet in werkbare processen. Lees het artikel >>