Abeos werft als directe partner in de HR processen van Twilmij en Kwalipak kandidaten voor meerdere functies bij deze mooie bedrijven in Stroe.

Kwalipak

Kwalipak B.V. levert sinds 1992 maatwerk in het klein-verpakken van gangbare en biologische producten voor de diervoedersector. De moderne verpakkingslijnen verwerken onder andere additieven, premixen en aanvullende diervoeders in de vorm van poeders, granulaten, pellets en vloeistoffen.

Twilmij

Hoogwaardige voeding, afgestemd op specifieke behoeften en ontwikkelingsfasen, laat dieren beter presteren in termen van groei, gezondheid en productiviteit. Als producent van premixen en melkvervangers voor de nationale en internationale diervoederindustrie draagt Twilmij daar op duurzame wijze aan bij, met respect voor mens, dier en milieu.

Vanuit een sterke betrokkenheid en in samenspraak met afnemers en toeleveranciers creëren de medewerkers permanent waarde voor diervoeding. Twilmij heeft de ambitie om toonaangevend te zijn en grenzen te blijven verleggen. Groei is geen doel op zich, maar vloeit voort uit onze bijdragen aan de resultaten van afnemers. Dat vormt al meer dan 50 jaar de kern voor succes.

Actuele vacatures

Wil je aan de slag bij Twilmij of Kwalipak?

Momenteel hebben we de volgende vacatures: