Zoek jij een passende baan naast je studie?

Ben je bezig met een opleiding en zoek je een passende bijbaan? Dan is ABStudent het juiste uitzendbureau. ABStudent heeft veel uiteenlopende klussen voor studenten die van aanpakken weten. Dus ben je niet lui aangelegd, wil je werkervaring opdoen en ben je op afroep, of juist een vast moment in de week beschikbaar? Neem dan zeker contact met ons op!

Achtergrond

ABStudent is actief in steden en dorpen waar agrarisch onderwijs gegeven wordt. Dat wil niet zeggen dat je altijd op een boerenbedrijf aan de slag gaat. Ook in het bedrijfsleven rondom de agrarische sector hebben we opdrachtgevers die graag jonge enthousiaste studenten aan het werk zetten.

Er is wel een gemeenschappelijke deler. Al onze opdrachtgevers zoeken medewerkers die van aanpakken weten. Die graag de handen uit de mouwen steken. Medewerkers die niet op de klok kijken maar vooral zorgen dat het werk af is. Voel jij je aangesproken? Neem dan contact op met de studentrecruiter in jouw regio. Hij/zij kan je alles vertellen over onze bijbanen voor studenten.

Onze werkwijze

Wil je aan het werk via ABStudent? Dat is mooi. De eerste stap is contact leggen met de studentrecruiter in jouw regio. Hij/zij kan het actuele vacatureaanbod met je doornemen en kijken wat jij graag wilt doen.

De tweede stap is het daadwerkelijk inschrijven van jou als kandidaat. Hiervoor hebben we jouw CV, ID-bewijs en bankpas nodig. Ook geven we je een inschrijfformulier dat je zelf of direct met de recruiter invult. 

De derde stap is dat je via whattsapp werkaanbod toegestuurd krijgt voor ad hoc klussen die passen bij jou interesse. Als je op een vast adres aan de slag gaat, maken we een afspraak voor een kennismaking met de opdrachtgever. 

De vierde stap? Aan het einde van iedere klus vul je een urenformulier in. Deze laat je tekenen door de opdrachtgever en lever je in op de ABStudent vestiging bij jou in de buurt. Wij betalen vervolgens jouw loon de eerstvolgende week uit.

Werkzaamheden

Doordat ABStudent en Abeos samen een zeer brede klantenportefeuille hebben, zijn de werkzaamheden waarvoor je ingezet kunt worden zeer uiteenlopend.

ABStudent biedt veel verschillende soorten bijbanen. Ook voor jou hebben we ongetwijfeld een passende bijbaan!

 

Vaste klussen

Voor vaste werkzaamheden kun je bijvoorbeeld denken aan;

- Productiewerk

- Melken

- Voeren (varkens of pluimvee)

- Avondploeg laboratorium

Flexibele klussen

Onze flexibele klussen zijn zeer divers, een greep;

- Trekkerchauffeurs 

- Onkruidbestrijding

- Koeriersdienst

- In- en ompakwerk