Over de organisatie

Abeos is een grote personeelsvoorziener die al meer dan 50 jaar in de agrarische, maar ook andere sectoren opereert. Lees hier meer over het ontstaan van Abeos, haar missie en visie, de verschillende dochterbedrijven en deelnemingen van Abeos en de sectoren waarin onze medewerkers actief zijn.

Meer over de organisatie

De coöperatieve Vereniging

Abeos is opgericht in 1963 als Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging. De belangrijkste doelstelling was het waarborgen van de continuïteit op het agrarische bedrijf van de leden. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid werd een beroep gedaan op een medewerker van de coöperatieve vereniging. Door als leden samen te werken versterkten de agrarische ondernemers hun bedrijf. Dat is nog steeds de kern van wat wij doen: samenwerken en elkaar versterken. Zo komen we tot goede oplossingen op het gebied van arbeid.

Coöperatief platform

Kwaliteitszorg

Abeos hecht veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van haar dienstverlening én van haar medewerkers. Zo is Abeos aangesloten bij de ABU en is in bezit van diverse relevante certificeringen.  

Abeos kwaliteitszorg

Bedrijfsgegevens

Bekijk alle relevante bedrijfsgegevens van Abeos: Leveringsvoorwaarden, Statuten, Bedrijfsreglement, Uittreksels van de Kamer van Koophandel en de WKA-verklaringen van onze werkmaatschappijen.

Bekijk alle bedrijfsgegevens

Werken bij abeos

Abeos is meer dan alleen een uitzendbureau. Dat zie je terug in onze medewerkers. We denken in oplossingen en kansen. Als werkgever biedt Abeos je dan ook veel ruimte om je ondernemerschap te ontplooien. Heb jij een commerciële en ondernemende instelling? Bekijk dan eens onze vacatures, want er is altijd plaats voor talent!

Vacatures bij Abeos