AB Oost voor de verpakkingsindustrie

Met wortels in de agrarische industrie is Abeos uitgegroeid tot specialist in uitzenden voor de Agri en Food sector. Speciaal voor de verpakkingsindustrie stellen wij nationale en internationale productiekrachten beschikbaar die ervaring hebben in een (technische) productieomgeving. Daarnaast biedt Abeos actief ondersteuning met de werving en selectie van planners, administratieve en andersoortige vakmensen.

Het uitgangspunt in onze werkwijze is volledige personele flexibiliteit voor onze opdrachtgevers. Dit realiseren we door de inzet van poulemanagement, waarbij we ten allen tijde medewerkers met ervaring voor u beschikbaar houden.

Door gelijksoortige opdrachten met elkaar te verbinden houden wij ook de medewerker aan het werk en gemotiveerd.

Het snel op- en afschalen wordt verder vergroot omdat Abeos zorgt voor gecertificeerde huisvesting binnen een straal van 30 minuten reisafstand van de werklocatie.

U kunt 24/7 een beroep doen op vakkrachten omdat uw vaste contactpersonen altijd bereikbaar zijn.

Wij leveren onze diensten zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. Graag maken we met u afspraken over on-site aanwezigheid van onze contactpersonen, waarbij zaken als planning en administratie volledig uitbesteed kunnen worden.

Tenslotte willen we bij een samenwerking ook uw processen verder optimaliseren, door bijvoorbeeld planning- en tijdsregistratiemodules te koppelen aan de ERP systemen van Abeos.  

Benieuwd naar uw mogelijkheden om door middel van Abeos dienstverlening te besparen op inzet van personeel? We stellen ons graag vrijblijvend aan u voor.

Passende oplossingen

Abeos is uw gespecialiseerde uitzendorganisatie. Door ons brede pakket van diensten is er altijd een samenwerkingsvorm die bij uw onderneming past.

Naast het uitzenden van vaste en flexibele medewerkers kunnen we u ook een aantal extra diensten aanbieden. Bijvoorbeeld het verlonen van uw medewerkers via de payroll, het werven en selecteren van administratieve of commerciële medewerkers die direct bij u in dienst komen maar ook asbestsanering en verzekeringspakketten.

 

Payroll

Het verlonen van zowel uw vaste medewerkers als uw seizoensarbeiders, Abeos kan u volledig ontzorgen. Via onze payrolloplossing bent u verzekerd van juridisch juiste arbeidsovereenkomsten, tijdige verloning van uw medewerkers en beperkt u uw risico's op het gebied van verzuim. Lees alles over onze payrolloplossingen 

Uitzenden/ Detacheren

Heeft u iemand nodig voor tijdelijke werkzaamheden? Wilt u extra handen om seizoenspieken in arbeid op te vangen? Of kampt u af en toe met andere bezettingsproblemen? Dan biedt een uitzendkracht van Abeos voor u de oplossing! U wilt graag een parttime of fulltime medewerker maar ziet de administratieve rompslomp niet zitten? Kies dan voor detachering! Abeos biedt u deze mogelijkheid voor een eerlijke prijs. Lees verder

EU medewerkers

Het inzetten van Europese medewerkers is een uitstekende mogelijkheid om pieken in de arbeid op te vangen. U profiteert daarbij van de ongekende aanpakkersmentaliteit van deze werknemers. Abeos zorgt voor alle randzaken zoals huisvesting en vervoer. Natuurlijk organiseren we ook de verplichte registratie bij de Nederlandse overheid zodat de medewerkers een BurgerServiceNummer hebben. 

Meer informatie

 

Referenties

Abeos heeft opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Benieuwd naar enkele ervaringen van opdrachtgevers van Abeos?

Lees dan verder >

Voorzieningsgraad reguliere planning

AB Oost dashboard 99%.jpg

Bereikbaarheid

AB Oost 24 7 bereikbaar.jpg

Voorzieningsgraad ad hoc aanvragen

AB Oost dashboard 96%.jpg

Wilt u nader kennismaken en heeft u zin in taart?

Vul dan dit contactformulier in, dan bellen we u om een afspraak te maken. En natuurlijk bellen we de bakker ook direct.