Zorg en Zekerheid

Als ondernemer bent u vooral bezig met ondernemen. U denkt na over uw groeimogelijkheden en kwaliteitsverbeteringen. Maar hoe zit het met de continuïteit van uw onderneming? Wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt raakt? En welke financiële risico’s loopt u als werkgever wanneer uw werknemers ziek of arbeidsongeschikt raken?

Agro AOV

Natuurlijk hoopt u dat u het niet nodig heeft, maar het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is vaak noodzakelijk voor u als zelfstandig ondernemer. De periodieke uitkering die u ontvangt mocht u arbeidsongeschikt raken, is van groot belang voor de continuïteit van uw inkomen. Maar hoe vindt u binnen het uitgebreide aanbod aan AOV’s de juiste oplossing die past bij uw wensen? Door u in ieder geval te verdiepen in een AOV die aansluit bij de dagelijkse praktijk in de agrarische sector: de Agro-AOV van Abeos Zorg en Zekerheid.

Abeos Zorg en Zekerheid ontwikkelde enkele jaren geleden een verzekering waarbij zorgvuldig is gekeken naar de specifieke risico’s die agrarisch ondernemers lopen. De betrokken partijen rond de Agro-AOV zijn goed bekend met de land- en tuinbouwsector, hebben een praktische insteek en bieden gratis preventieve hulp, arbeidsdeskundige hulp en ondersteuning bij re-integratie.

Lees verder

Zorg en verzuim

Onderzoek heeft aangetoond dat in 2015 maar liefst 1 op de 4 kleine werkgevers (tot 7 werknemers) niet verzekerd was voor het risico van loondoorbetaling bij ziekte van hun medewerkers. En dat, terwijl één verzuimdossier u als werkgever al snel tussen de € 50.000,- en € 100.000,- kost. Naast de directe financiële schade komt hier de re-integratieverplichting gedurende tenminste 2 jaar nog bij. Juist kleine werkgevers hebben doorgaans dan ook de grootste behoefte aan goede ondersteuning en expertise hierin.

Speciaal voor werkgevers in de agrarische sector heeft Abeos Zorg en Zekerheid een unieke, integrale, totaaloplossing ontwikkeld; Zorg & Verzuim. Deze neemt de financiële risico’s weg en geeft de juiste ondersteuning in preventie en re-integratie. Daarmee bent u als werkgever volledig ontzorgd.

Lees meer

Over AB Oost Zorg en Zekerheid

De verzekeringsproducten van Abeos Zorg en Zekerheid zijn ondergebracht in een joint venture. In deze samenwerking tussen dRa Exploitatie B.V. en Abeos zijn de verzekeringsproducten met zorg samengesteld.

Abeos Zorg en Zekerheid voldoet aan alle wettelijke richtlijnen die de overheid vraagt van verzekeringsaanbieders. 

Onze dienstenwijzer en de informatie omtrent onze beloning leest u hier.