Zorg en verzuim verzekering voor ondernemers

U staat er liever niet bij stil, maar uw medewerker kan ziek of arbeidsongeschikt raken. In dat geval is het belangrijk dat u uw zaken goed geregeld heeft. Met Zorg & Verzuim ontvangt u meer service, tegen minder kosten, op een makkelijke manier. Een uniek totaalpakket, dat is ontwikkeld in samenwerking met verzekeraar BOVAL. Wilt u overstappen? Dan regelen wij alles voor u. Eén telefoontje naar Abeos is genoeg.

Verzuimverzekering tegen scherpe premie
Als werkgever bent u meer dan ooit verantwoordelijk voor de aanpak van ziekteverzuim. Daarom is het belangrijk om uw loondoorbetalingverplichting aan uw medewerkers goed in te dekken. Met Zorg & Verzuim bent u verzekerd van een scherpe prijs. De premie van deze verzuimverzekering ligt gemiddeld een stuk lager dan bij andere aanbieders. Maar naast een scherpe premie biedt Zorg & Verzuim meer:

  • Pluspakket beschermt uw werknemers
  • Vervangende arbeidskrachten
  • Herplaatsing zieke werknemer
  • Arbodienstverlening goed geregeld
  • Baangarantie

Contact over zorg en verzuim

Wij willen uw vragen graag goed en vlot beantwoorden. Wanneer u onderstaande velden invult, hebben we een duidelijk beeld van uw vragen en in welke regio u woont/onderneemt. We kunnen uw vragen vervolgens direct bij de juiste contactpersoon neerleggen.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.