Junior agrarisch medewerkers

Voor onze vestigingen in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland

Over Abeos
Abeos is een grote, moderne coöperatie met de ambitie om dé partner voor flexibele arbeid in Nederland en Duitsland te worden. Abeos heeft een strategische focus op het Agri-, Food- en Techniek-segment en wil een hoogwaardige kennisorganisatie worden die waarde toevoegt aan haar klanten, leden en flexwerkers en zorgt voor gezonde rentabiliteit, groei en continuïteit. Termen die bij ons passen zijn: ambitieus, ondernemend, resultaatgericht en betrokken. Vanuit die gedachte werken we sámen met onze klanten en medewerkers.

Functie omschrijving
Als junior agrarisch medewerker ondersteun jij onze leden en klanten (agrarische ondernemers) op bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Jij hebt kennis van ten minste één agrarische sector (zoals rundveehouderij, kalverhouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, akkerbouwbedrijf etc.)

Als junior agrarisch medewerker maak jij bij onze leden en klanten bijvoorbeeld de stallen schoon, helpt bij het transporteren van dieren of helpt bij het oogsten van gewassen. Geen dag is hetzelfde.

Functie eisen
We zoeken een leergierige en ambitieuze junior agrarische medewerker, die bereid is hard te werken en zichzelf te ontwikkelen.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3 afgerond of gaat deze binnenkort afronden
  • Je hebt enige ervaring in één van de agrarische deelsectoren
  • Jij bent een echte aanpakker, flexibel en 7 dagen per week beschikbaar

Ons aanbod en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de vestiging bij jouw in de buurt, welke dat is kun je vinden op onze website.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je c.v. en motivatiebrief via het formulier op deze website ter attentie het Recruitment centre.

 

 Terug naar vorige pagina