Agrarisch medewerkers

Voor onze vestigingen in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland

Over Abeos
Abeos is een grote, moderne coöperatie met de ambitie om dé partner voor flexibele arbeid in Nederland en Duitsland te worden. Abeos heeft een strategische focus op het Agri-, Food- en Techniek-segment en wil een hoogwaardige kennisorganisatie worden die waarde toevoegt aan haar klanten, leden en flexwerkers en zorgt voor gezonde rentabiliteit, groei en continuïteit. Termen die bij ons passen zijn: ambitieus, ondernemend, resultaatgericht en betrokken. Vanuit die gedachte werken we sámen met onze klanten en medewerkers.

Functie omschrijving
Als agrarisch medewerker voer jij alle voorkomende werkzaamheden bij onze leden en klanten op hun agrarische bedrijven uit. Geen dag is hetzelfde, omdat je wordt ingezet waar jij het hardst nodig bent.  Jij bent onze agrarisch medewerker wanneer je kennis hebt van ten minste twee agrarische sectoren (zoals rundveehouderij, kalverhouderij varkenshouderij, pluimveehouderij, akkerbouwbedrijf etc.)

Als agrarisch medewerker maak jij bijvoorbeeld de stallen schoon, bedien je landbouwvoertuigen, bereid je de dagelijkse processen voor en voert ze uit of oogst de gewassen.

Functie eisen
We zoeken een ambitieuze agrarisch medewerker, die het beste uit zichzelf wil halen.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau 4 afgerond of gaat deze binnenkort afronden
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in twee van de agrarische deelsectoren
  • Jij bent een echte aanpakker, flexibel en 7 dagen per week beschikbaar

Ons aanbod en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de vestiging bij jouw in de buurt, welke dat is kun je vinden op onze website.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je c.v. en motivatiebrief via het formulier op deze website ter attentie het Recruitment centre.

 

 Terug naar vorige pagina