Agrarisch specialisten

Voor onze vestigingen in Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland

Over Abeos
Abeos is een grote, moderne coöperatie met de ambitie om dé partner voor flexibele arbeid in Nederland en Duitsland te worden. Abeos heeft een strategische focus op het Agri-, Food- en Techniek-segment en wil een hoogwaardige kennisorganisatie worden die waarde toevoegt aan haar klanten, leden en flexwerkers en zorgt voor gezonde rentabiliteit, groei en continuïteit. Termen die bij ons passen zijn: ambitieus, ondernemend, resultaatgericht en betrokken. Vanuit die gedachte werken we sámen met onze klanten en medewerkers.

Functie omschrijving
Als agrarisch specialist voer jij zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden bij onze leden en klanten op hun agrarische bedrijven uit. Daarnaast stuur je (indien gewenst door de klant) medewerkers aan. Geen dag is hetzelfde, omdat je wordt ingezet waar jij het hardst nodig bent. Jij bent de topper in minimaal 2 agrarische deelsectoren, je kent de kneepjes van het vak en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Jij ontzorgt onze leden en klanten van a tot z.

Als agrarisch specialist ben jij onze vakspecialist, iemand die we met een gerust hart naar onze leden en klanten kunnen sturen, omdat we weten dat jij precies weet hoe je de werkzaamheden op de beste manier kunt uitoefenen.

Functie eisen
We zoeken een ambitieuze, communicatief vaardige agrarisch specialist, een echte topper.

  • Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO 4 / HBO niveau afgerond
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in twee van de agrarische deelsectoren
  • Je hebt ervaring in het coachen van collega’s
  • Jij bent een echte aanpakker, flexibel en 7 dagen per week beschikbaar

Ons aanbod en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de vestiging bij jouw in de buurt, welke dat is kun je vinden op onze website.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, stuur dan je c.v. en motivatiebrief via het formulier op deze website ter attentie het Recruitment centre.

 

Terug naar vorige pagina