Ieder jaar in de laatste week van augustus organiseert studentenvereniginig USRA in samenwerking met Abeos de USRA week. Een week waarin alle eerstejaars studenten van de Aeres Hogeschool Dronten tegen een sterk gereduceerd tarief aan het werk gaan bij klanten en leden van Abeos.

Voordelig tarief

Met de opbrengst van deze actie wordt aan de ene kant een flinke bijdrage geleverd aan de USRA-kas en aan de andere kant kunt u als klant of lid gebruik maken van gemotiveerde agrarische studenten die tegen een scherp tarief bij u aan de slag kunnen. Het gereduceerde uurtarief per student is: € 12,95.

Op = op

Wilt u in van 27 augustus tot en met 31 augustus gebruik maken van deze unieke aanbieding? Laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten, want op = op! U kunt contact opnemen met uw flexconsultant om 'uw' studenten te reserveren of meld uw vacature(s) bij ons via onderstaand formulier. Bellen met T 0900 - 9896 of mailen naar usraweek@abeos.nl kan ook.

Voorwaarden en uitgangspunten

USRA logo HR webkleurenEr geldt een aantal voorwaarden en uitgangspunten voor deelname:

  • U geeft uiterlijk 18 augustus aan welke regels u hanteert ten aanzien van kleding, schoeisel en gedrag, zodat Abeos kan zorgdragen voor afstemming hierover.
  • U neemt minimaal 2 studenten per dag voor 8 uur werk af.
  • U tekent iedere dag het urenbriefje van de studenten.
  • Facturatie vindt plaats aan de hand van de urenregistratie van Abeos en conform bovenstaande voorwaarden.
  • Vervoer naar en van uw bedrijf wordt door de USRA geregeld (liefst binnen een uur reisafstand van Dronten)

Aanmeldformulier USRA week 2018

Wilt u tijdens de USRA week van 27 augustus tot en met 31 augustus studentkracht inzetten? Vul dan hieronder uw gegevens en de werkzaamheden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.