Een flexibele organisatie heeft flexibele medewerkers nodig

Onder het motto: ‘We fixen het!’ staat FIX4 altijd klaar voor de klant. De organisatie werkt voor fabrikanten van een eindproduct, waarbij zij de gehele actie van A tot Z op zich nemen. ‘We zijn als servicepartner graag de flexibele schil van zo’n fabrikant, daarom maken we maar al te graag gebruik van flexibele medewerkers van Abeos’, aldus bedrijfsleider Paul Mennes.

Menskracht is onmisbaar

FIX4 werkt voor fabrikanten in de installatie- en technische sector. Het vervangen van onderdelen in CV-ketels, maar ook het beheren van het callcenter zijn voorbeelden van werkzaamheden die FIX4 uit handen van de fabrikant neemt. Door middel van digitale verwerking verlopen processen snel en gemakkelijk. ‘Echter, menskracht is in dit werk altijd nodig’, legt Paul Menes uit. ‘We komen dagelijks in heel Nederland bij mensen thuis om problemen op te lossen, daarom is de klantbeleving bij ons enorm belangrijk’. FIX4 is daarom altijd op zoek naar kundige en  klantvriendelijke monteurs: ‘Techniek is niet het enige dat telt, je moet ook weten hoe je de klant tevreden kunt stellen’, aldus Paul.

Een baan naar je hart

André van der Wouden is inmiddels twee jaar werkzaam bij FIX4 via Abeos. ‘Dankzij Abeos heb ik een mooie kans gekregen om te gaan doen waar mijn hart ligt’. Zelf heeft André niet heel veel contact met Abeos: ‘Dat is ook helemaal niet nodig als alles goed gaat. Ik weet dat als ik ze nodig heb, ik ze altijd kan bereiken. Dat is een fijn gevoel!’

Hechte samenwerking

FIX4 werkt al ruim acht jaar samen met Abeos. Hierdoor weten beide partijen wat zij van elkaar kunnen verwachten. ‘Abeos is van meerwaarde voor FIX4, omdat zij tijdens de eerste screening niet alleen letten op de technische kwaliteiten van de monteur, maar juist ook kijken naar de klantvriendelijkheid die wij zoeken’, vertelt Paul. Hier houdt de samenwerking met Abeos niet op. Samen met FIX4 voert Abeos functioneringsgesprekken met de uitgezonden medewerkers en wordt er tweewekelijks een bezoek gebracht aan FIX4. ‘Ze ontzorgen ons ten aanzien van de behoefte van het personeel. Daar zijn we echt blij mee’, sluit Paul af.