Een helpende hand tijdens de groei van een bedrijf is onmisbaar

Gestart met 500 kippen in 1958, heeft Gerrit Wessels samen met zijn broer Reggedal Eieren van zijn ouders overgenomen. Het bedrijf is in die tijd uitgegroeid naar 45.000 kippen, daarom was uitbreiding van medewerkers nodig. Voor Gerrit was de keuze snel gemaakt, via Abeos kon hij zijn flexibele medewerkerspool uitbreiden.

Aan medewerkers geen tekort

Reggedal, gevestigd in Enter, is geen klein bedrijf. Naast de 45.000 kippen beschikken ze ook over een eigen sorteer- en inpakmachine voor de eieren. Ook het vermarkten van de eieren doen ze zelf. Daarom is de inzet van voldoende medewerkers een belangrijk aspect. Gerrit heeft geen omkijken naar het werven van medewerkers, dit doet Abeos voor hem. ‘Het voordeel van Abeos is dat wanneer er ziekte is, Abeos dit op een snelle en makkelijke manier kan ondervangen’, aldus Gerrit.

 

Doorgroeimogelijkheden

Otto Doorn werkt al twintig jaar bij Reggedal via Abeos. ‘Toen ik nog op de landbouwschool zat, ben ik benaderd door Abeos. Ze gaven aan dat als ik werk zocht na mijn opleiding, zij altijd werk voor mij hadden. Ik hoefde alleen maar even te bellen.’ Nu, twintig jaar later na dat ene telefoontje, werkt hij nog steeds met veel plezier bij Reggedal: ‘Als het goed is, waarom zou je het dan veranderen?’. Otto legt uit dat het bedrijf door de jaren heen is gegroeid, waardoor hij zijn werkzaamheden heeft kunnen uitbreiden.

 

In oplossingen denken

Een stukje ‘risico-afdekking’ noemt Gerrit de samenwerking met Abeos: ‘Ze luisteren naar je wensen en denken altijd met je mee, op zoek naar een oplossing wanneer er bijvoorbeeld iemand ziek is’. Gerrit beschrijft de overeenkomst met Abeos als een prettige samenwerking, waar hij trots op is. ‘Ik hoop dat onze samenwerking met Abeos en haar medewerkers nog jaren voort mag duren’.