Mura bestrijder, Muskusrattenbestrijder

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Zwolle
  • Vacaturenummer PR059759

Over de functie

In de functie van MURA bestrijder houd jij je dagelijks bezig met de bestrijding van muskusratten. Op jouw eigen route hou jij je dagelijks bezig met o.a. het opsporen van muskustratten, vallen zetten, tellen van de muskusratten, etc.
Het is belangrijk dat je:
- zelfstandig kunt werken;
- goede samenwerking met collega's op zoekt;
- affiniteit hebt met de natuur;
- het prettig vindt om veel buiten te werken.

Het werkgebied ligt rondom Zwolle, Zwartsluis en Kampen. In die regio ben jij dan ook woonachtig. Deze functie is voor langer tijd, voor 36-40 uur per week.

Functie eisen

Je kunt zelfstandig werken, maar ook in groepsverband. Samenwerken vind jij geen probleem en je werkt uiteraard resultaatgericht. Jij bent communicatief vaardig en hebt een flexibele werkhouding.
Je beschikt bij voorkeur over MBO 2-3 niveau en hebt aanvullende kennis op het gebied van relevante wetten en voorschriften aangaande flora en fauna. Daarnaast beschik jij over rijbewijs B & E, klein vaarbewijs en heb je zwemdiploma's A & B. Daarnaast beschik je ook over de bij de functie behorende vergunningen zoals een jachtvergunning.
Voldoe jij niet aan de functie eisen dan heeft het helaas geen zin om te reageren en kan een reactie ook uitblijven.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is onderdeel van de overheid en houdt zich bezig met het waterbeheer in heel Nederland. Het onderdeel waar wij deze vacature voor open hebben staan, houdt zich voornamelijk bezig met de waterkering.

Wat wij bieden

Een baan binnen een organisatie waar je prettig kunt werken met een goed salaris voor langere tijd. Interesse? Reageer dan snel op deze mooie vacature.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via