Dakdekker/pannenlegger

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR059784

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken we ervaren dakdekkers die ervaring hebben in het werken met; EPDM, bitumen, zink, riet en/of pannen. Je hoeft niet alle disciplines te kennen om kan te maken.

Er wordt gezocht naar medewerkers voor langere tijd/onbepaalde tijd. Werkzaamheden vinden in de omgeving plaats. Zowel nieuwbouw, verbouw en reaparaties zul je tegenkomen.

Functie eisen

Beschik je niet over soortgelijke werkervaring, maar ben je wel gemotiveerd? Dan nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.
Uiteraard vind je het geen probleem om op hoogte of op een ladder te werken. VCA is een verplichting, maar bij afwezigheid kunnen we je hierin voorzien.

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is een dakdekkersbedrijf dat werkzaam is in de directe omgeving. Reistijd tot c.a half uur van de werkplaats. Het bedrijf houdt zich bezig met de bouw en onderhoud van alle soorten dakbedekking en dakkapellen.

Wat wij bieden

Een leuke werkplek met uitzicht op langer dienstverband of overname door opdrachtgever. Je salaris en vergoedingen zijn conform CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via