Relatiebeheerder Asbest

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Heeten
  • Vacaturenummer PR059806

Over de functie

Als Relatiebeheerder Asbest rapporteer je aan de Operationeel Manager Asbest. Je belangrijkste taak is naast het binnenhalen van asbestsaneringsklussen, ook die van montagewerkzaamheden. Dus naast commercieel talent is ook bouwkundig inzicht een vereiste en is ervaring in asbestsanering een absolute pré.
Daarvoor is het van groot belang dat je een netwerk hebt of in staat bent dit (verder) op te bouwen door je commerciële vaardigheden. In deze rol onderhoud je de bestaande klantrelaties met als doel continuïteit en omzetgroei te realiseren en ga je aan de slag met het opbouwen van nieuwe relaties.

Functie eisen

Voor de functie van Relatiebeheerder Asbest zijn we op zoek naar een kandidaat met een HBO werk- en denkniveau en heb je een (bouw) technische opleiding met ruime, relevante ervaring op commercieel / bouwtechnisch gebied. Verder beschik je over de kwaliteit om een relatienetwerk uit te bouwen en onderhouden, goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden en een goed probleemoplossend vermogen.

Het spreekt voor zich dat een goed inzicht in de asbest- en bouwwereld en een eigen netwerk waaruit nieuwe opdrachten gegenereerd kunnen worden, onze voorkeur geniet.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan met een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.
Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Gert-Jan Kalenkamp, Operationeel Manager, via telefoonnummer 0900-9896.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via