Schoonmaakmedewerkers vakantiepark

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Zwolle
  • Vacaturenummer PR059822

Over de functie

Wij zoeken meerdere medewerkers voor schoonmaakwerkzaamheden in de bungalows, zowel vakantiekrachten als medewerkers die het hele jaar door ons team komen versterken. De zogenaamde wisselschoonmaak wordt uitgevoerd op maandag en vrijdag tussen circa 9:00 – 15.00 uur.
De locatie bevind zich op terschelling, de overtocht en vervoer kan worden geregeld. Rond 8:15 verzamelen in Harlingen van waaruit de goep met de boot naar terschelling vertrekt. Rond 16;15 zet je weer voet aan wal in Harlingen.
Woon je in de regio en wil je werken onder schooltijd dan is dit jouw kans! Een leuke bijbaan waar je inzet wordt gewaardeerd.

Functie eisen

Je vindt het leuk om schoon te maken het geeft glans aan jouw dag. Daarnaast ben je goed gehumeurd en steek je graag de handen uit de mouwen.

Over het bedrijf

Schoonmaken, onder schooltijd! reageer snel, de werklocatie is regio Orvelte. Onze opdrachtgever is een specialist in schoonmaken en verzorgd de schoonmaak bij onder andere vakantieparken.

Wat wij bieden

Een leuke afwisselende baan waar je werkt onder schooltijd. De schoonmakers werken op de achtergrond, onze opdrachtgever zet de schoonmakers graag in de schijnwerpers. Want met hun kennis en creativiteit houden zij de vakantiewoningen schoon.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via