Per direct een flexibele agrarische bijbaan? Reageer nu!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Nagele
  • Vacaturenummer PR059796

Over de functie

Deze functie is ideaal te combineren met een andere baan, kinderen of voor gepensioneerden die graag bezig willen blijven!

In deze functie werk je in een flexpoule (4-25u per week) mee aan het kruisen van aardappelplanten. Het betreft secuur licht-fysiek werk in een kas. Aan de hand van plantnummers op een lijstje weet jij bij welke planten je stuifmeel afneemt en inbrengt. Het is extreem belangrijk dat je dit secuur en geconcentreert doet. Je fungeert als 'bestuiviningsbij'. Jij zorgt dat de juiste planten worden behandeld om de gewenste vermeerderingsresultaten te verkrijgen.

Je krijgt op locatie voordat je begint een korte training hoe het kruisingswerk in zijn werk gaat. De functie is op flexibele basis, voor langere tijd kun je tussen de 4-25u per week ingedeeld worden voor kruizingswerk.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over:
- de mogelijkheid om 4-25u per week te werken. Kun je alleen een dagdeel werken? Dan is dat al voldoende, je kunt direct starten
- groene vingers
- een rijbewijs, de opdrachtgever is slecht met het openbaar vervoer te bereiken
- een groot verantwoordelijkheidsgevoel en -besef. Het werk is niet moeilijk of fysiek zwaar, maar concentratie is zeer belangrijk!
- goede kennis van de Nederlandse taal, vanwege de vele onderlinge communicatie met medewerkers op locatie.

Bij voorkeur beschik je over affiniteit met de agrarische sector en ben je woonachtig in de Noordoostpolder of Flevopolder.

Over het bedrijf

Voor een wereldwijd actief en vooruitstrevend bedrijf, actief in veredeling van bieten, gerst en zaden, zoekt Abeos medewerkers die in de kassen willen meehelpen aan de ontwikkeling van een nieuw aardappelras.

Wat wij bieden

Een gezellige, doch verantwoordelijke baan binnen een leuk team van flexwerkers. Deze baan is ideaal voor mensen die niet fulltime kunnen of willen werken en op zoek zijn naar 'een centje extra'. Beloning is conform cao. Reiskosten worden in staffels vergoed.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via