Assistent hovenier Veendam

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer PR060194

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een assistent hovenier. In deze functie ga je samen met 3 collega's fulltime aan de slag bij een hoveniersbedrijf in de omgeving van Veendam.
Als assistent hovenier zorg jij ervoor dat de hoveniers ondersteund worden bij alle dagelijkse werkzaamheden. Dit houdt in eerste instantie in dat jij je bezig houdt met het aan- en afvoeren van materialen voor de ervaren hovenier.
Hierbij kun je denken aan het wegbrengen van snoeiafval of het aangeven van gereedschap. Je kunt je snel ontwikkelen in deze functie. Als jij goed bent in datgene wat je doet, word je ook verantwoordelijk gesteld voor het onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen (snoeien, maaien, onkruid bestrijding, etc.)
Daarnaast zul je dan ook gaan assisteren bij de aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen (aanleg beplanting, vijvers, pergola's, graszoden, straten, bouwkundige elementen etc.)
Ben jij een aanpakker? Heb je groene vingers en enige ervaring in het hoveniersvak? Reageer dan meteen!

Functie eisen

- Per direct beschikbaar
- Relevante (groene) werkervaring
- Lichamelijk goede conditie
- Leergierig
- In het bezit van een rijbewijs
- Rijbewijs BE is een pré

Over het bedrijf

Jong en dynamisch hoveniersbedrijf hoveniersbedrijf in de omgeving van Veendam. Gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinrenovatie voor particulieren en bedrijven. Daarnaast voert het bedrijf ook veel bestratings- en grondverzetwerkzaamheden uit.

Wat wij bieden

Wij bieden een erg leuke functie met doorgroeimogelijkheden bij een jonge hoveniersbedrijf. Wij belonen jou conform de cao voor hoveniers. De exacte inschaling hangt af van jouw ervaring.
Daarnaast steunen wij je in jouw ontwikkeling; denk hierbij aan cursussen en scholing.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via