1e lijn klantenservice medewerker (CRV mineraal)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR060246

Over de functie

Voor CRV zijn wij voor de periode van september 2018 t/m februari 2019 op zoek naar enthousiaste kandidaten voor:
- Het geven van advies aan klanten die bellen naar de 1e lijn klantenservice van CRV, je specialisatie is Mineraal.

Ben jij student en een aantal dagen in de week beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou. Ook kandidaten afkomstig van een agrarisch bedrijf en minimaal 24 uur per week beschikbaar worden van harte uitgenodigd om te reageren. Het aantal werkdagen kunnen we in overleg met elkaar afstemmen, het is zowel mogelijk parttime als fulltime te werken, waarbij we streven naar een beschikbaarheid van minimaal 24 uur.

Op korte termijn wordt er gestart met een interne training, waarbij je samen met je collega's wordt getraind om uiteindelijk aan de telefoon de klanten van CRV met de specifieke vragen omtrent mineraal te woord te staan.
Na de trainingsperiode word je op de 1e lijn klantenservice ingezet voor alle vragen op het gebied van Mineraal. Je bent samen met 4 á 5 andere medewerkers volledig verantwoordelijk voor alle vragen op het gebied van mineraal die bij CRV worden gesteld. Een functie waarbij communicatie het sleutelwoord is. In 2016 en 2017 hebben we in samenwerking met CRV voor een zelfde tijdelijke inzet gekozen. Verlenging na februari 2019 wordt niet uitgesloten.

Het invullen van de KringloopWijzer is een sectorale verplichting vanuit ZuivelNL. Het is opgenomen in de leveringsvoorwaarden van de zuivelfabrieken. De KringloopWijzer is ingebouwd in CRV Mineraal.

Functie eisen

- Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;
- Je straalt enthousiasme uit en weet dit over te brengen, zowel face to face als telefonisch;
- Kennis van de rundveehouderij;
- Studerend aan de MAS/HAS of afgestudeerd;
- Kennis van de veehouderij, opgedaan middels opleiding of praktijkervaring;
- Ervaring in telefonisch klantencontact is een pre.

Over het bedrijf

CRV is een innovatieve coöperatieve veeverbeteringsorganisatie die rundveehouders, internationaal een breed portfolio aan genetica, managementproducten en dienstverlening biedt.

Wat wij bieden

Een uitdagende en leerzame functie waarbij je na een inwerkperiode zelfstandig aan de slag mag, als medewerker klantenservice 1e lijn. Ben je nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via