Logistiek / Magazijn medewerker bij Vivera in Holten

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Holten
  • Vacaturenummer PR060374

Over de functie

Jouw dag als logistiek / magazijn medewerker bij Vivera

Ontspannen kom je aan op je werk, want files zijn in Holten geen probleem. Je begroet je collega’s en kletst even bij voor de koffieautomaat. Je trekt warme werkkleding aan en loopt de productiehal binnen waar de temperatuur standaard 7° C is. Samen met je team ga je er tegen aan, dit keer in een ochtenddienst.

Je vertrouwde heftruck staat gereed. Nog altijd blij dat je op kosten van de zaak je heftruckcertificaat hebt mogen halen, start je de motor en rijd je naar de productielijn waar de eerste producten klaarstaan om vervoerd te worden naar de opslag. Behendig zet je de lading over op pallets. Het volgende ritje is een partij verpakkingen voor een andere lijn. Je weet dat je collega’s deze verpakkingen nodig hebben zodat de productie niet stilvalt. ‘Bedankt!’

Terug in de opslag check je de voorraden en boek je de materialen in. Mooi, ook weer gedaan. Tevreden zie je dat alles onder controle is, daar zorg je wel voor.

Functie eisen

- Je bent fulltime (38uur) of parttime beschikbaar.
- Je bent bereid om in een ploegensysteem te werken.
- Je hebt MBO niveau werk- & denkniveau.
- Heftruckcertificaat, reachtruck of EPT certificaat is gewenst, maar geen vereiste.
- Je Nederlands is goed in woord en geschrift.

Over het bedrijf

Vivera is een gezond en vooruitstrevend bedrijf. Het maakt al ruim 25 jaar vegetarische en veganistische producten. Deze zijn te vinden in diverse grote Nederlandse supermarktketens, maar ook in de horeca en zorginstellingen. Door het aanbieden van een gevarieerd assortiment producten draagt Vivera bij aan een gezond eetpatroon en dankzij duurzame productietechnieken is Vivera hard op weg om de ‘groenste’ fabriek van Europa te worden.

Wat wij bieden

- Hoog uurloon!
- Een uitstekende reiskostenvergoeding;
- Een baan voor langere tijd bij een vooruitstrevend bedrijf in de food industrie;
- Een prettige werkomgeving.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via