Leerling Machinist regio Drenthe

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Hoogersmilde
  • Vacaturenummer PR060639

Over de functie

Als leerling machinist werkt je 70% van de tijd in Belgie of in het zuiden van het land. Dit betekend dat je je om 0600 uur in de ochtend meld op de zaak en vrijdag avond weer thuis bent. Je verblijft gedurende deze periode in een hotel. Als leerling machinist hou je toezicht , bedien je shovels en graafmachines en vul je machines aan met de daarvoor bestemde grondstoffen. Dit zijn onder andere de puinbreker, de leemmenger en de zeefinstallatie.

Ook stort je de aangevoerde (bulk) materialen in de desbetreffende bunkers of daarvoor bestemde depots. Kortom je bent een alleskunner, die graag wil leren!

Functie eisen

- Een afgeronde MBO opleiding in een technische richting of aantoonbare ervaring
- Zelfstandig
- Klantvriendelijk
- Flexibel
- Nauwkeurig

Over het bedrijf

Deze organisatie is een echt familiebedrijf en gespecialiseerd in grondwerk, halfverharding, mengen, sloopwerk,wegenbouw.
Door enorm groei zijn zij altijd op zoek naar goede krachten die weten waar werk ligt. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die woonachtig zijn in de nabije omgeving van Smilde / Assen (maximaal 45 minuten rijden)

Wat wij bieden

Jij komt te werken in een afwisselde baan met doorgroeimogelijkheden. Je werkt en verblijft ongeveer 70% van de tijd in de kost. Alle verblijfkosten worden vergoedt en je krijgt een netto vergoeding van 22.50 euro per nacht extra. Je salaris wordt bepaald op basis van de transport CAO en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Eventuele opleiding kun je volgen via Abeos.

Meer informatie: Bel / App Karin Strous op 06-53632614 of mail op karin.strous@abeos.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via