Leerling autoschadehersteller Emmen (kans op vaste aanstelling)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer PR060676

Over de functie

Voor een schadeherstelbedrijf in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een leerling autoschadehersteller. In deze functie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig schadehersteller.
Het betreft een baan voor 40 uur per week met uitzicht op een vaste aanstelling. Het allerbelangrijkste is dat je zeer technisch onderlegd bent en de ambitie hebt om autoschadehersteller te worden!
Zeker in het begin zul je veel verschillende taken hebben: bijvoorbeeld het afplakken, plamuren, schuren en in de grondverf zetten van voertuigen of delen daarvan. Daarnaast zal je ook regelmatig onderdelen van voertuigen monteren en demonteren. Je krijgt voldoende ruimte om je kennis uit te breiden en je vaardigheden verder te professionaliseren.

Functie eisen

Voor deze baan zijn wij op zoek naar een leergierig en nieuwsgierig persoon die affiniteit heeft met schadeherstel en techniek. Iemand die zich wil ontwikkelen en flexibel is.

- MBO werk- en denkniveau;
- Nauwkeurig werken en het leveren van kwaliteit heb jij zeer hoog in het vaandel staan;
- Een uitstekend technisch inzicht;
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Collegiaal en klantvriendelijk.

Over het bedrijf

Allround schadeherstelbedrijf dat zich onder meer bezig houdt met compleet schadeherstel van personenwagens en industrieel spuitwerk.

Wat wij bieden

Je gaat werken bij een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om intern door te groeien, jezelf te ontwikkelen en aanvullende trainingen te volgen. Je begint middels een contract via Abeos. Indien jij goed bevalt, maak je vrij snel kans op een vaste aanstelling bij het bedrijf zelf. Daarnaast werk je samen met fijne collega’s en heerst er een hele goede werksfeer.
Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ben jij enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via