Flexibele melker voor een melkveehoudersbedrijf Drenthe

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Heeten
  • Vacaturenummer PR060774

Over de functie

Het is natuurlijk mooi meegenomen als jij beschikt over ervaring als melker of in de agrarische sector, want het is de bedoeling dat je zelfstandig op pad gaat en zelfstandig de koeien gaat melken?
Geen ervaring? Neem dan ook contact met ons op voor de diverse opleidingsmogelijkheden.

Functie eisen

- Jij hebt ervaring met werken in de agrarische sector of bent opgegroeid op de boerderij
- Jij bent een ochtendmens; het melken is vroeg in de ochtend!
- Jij bent flexibel inzetbaar
- Jij beschikt over eigen vervoer om op alle locaties te komen

Over het bedrijf

Zoek jij een baan met veel afwisseling en vrijheid? Ben jij graag buiten zelfstandig aan het werk? Dan ben jij bij Abeos aan het goede adres. Voor meerdere meeveehouderijbedrijven in de provincie Groningen en Drenthe zijn wij doorlopend op zoek naar melkers. In de functie van melker ben jij flexibel inzetbaar. Je melkt bij diverse bedrijven in de ochtend en in de namiddag. Jij bepaalt zelf voor hoeveel uur en bij hoeveel adressen je aan de slag wilt. Wij zijn dus op zoek naar zowel fulltimers als parttimers.

Wat wij bieden

Bij Abeos is er voldoende ruimte om te leren en te groeien. Via onze eigen academie zijn er mogelijkheden tot het behalen van certificaten en diploma's die jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.
Natuurlijk worden deze opleidingen door ons vergoedt! Wij gaan dan ook graag het gesprek met je aan als je starter op de arbeidsmarkt bent of je wilt laten omscholen.
Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring Ben jij enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!
Voor meer informatie app / bel: 06-55191482
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via