Geiten melken Hoogersmilde (Drenthe)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Heeten
  • Vacaturenummer PR060775

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het melken van circa 2400 melkgeiten. De geiten worden in de middag en avonduren gemolken. Een melkbeurt duurt ongeveer 5 uur. Het is dan ook belangrijk dat jij goed met dieren kan omgaan. Tijdens een dienst wissel je de groepen tijdens het melken en reinig je de melkput en melkmachine. Het is dus van belang dat jij iemand bent die goed zelfstandig kan werken en dat jij initiatief durft te nemen.

Functie eisen

- Jij hebt enige ervaring met melken, het liefst met het melken van geiten
- Jij hebt passie en affiniteit voor geiten
- Jij bent beschikbaar op de genoemde werktijden
- Jij bent in het bezit van eigen vervoer gezien de locatie van de werkzaamheden

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gelegen in de Hoogersmilde (provincie Drenthe) en heeft meerdere melkgeiten. Het is voor deze functie van belang dat je ervaring hebt in het melken en zelfstandig aan de slag kan. Doordat het bedrijf lastig is te bereiken met het openbaar vervoer, is het van belang dat je over eigen vervoer beschikt. Het bedrijf is gemoedelijk en gezellig. Naast hard werken, is er altijd ruimte voor een praatje.

Wat wij bieden

Bij Abeos is er voldoende ruimte om te leren en te groeien. Via onze eigen academie zijn er mogelijkheden tot het behalen van certificaten en diploma's die jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.
Natuurlijk worden deze opleidingen door ons vergoedt! Wij gaan dan ook graag het gesprek met je aan als je starter op de arbeidsmarkt bent of je wilt laten omscholen.

Dit betreft een baan voor langere tijd bij een werkgever. Jouw salaris wordt in overleg bepaald en is op basis van jouw leeftijd en ervaring. Ben jij enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!
Voor meer informatie app / bel: 06-55191482
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via