Controleur slachting en weging slachtvarkens

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Regio Boxtel
  • Vacaturenummer PR060996

Over de functie

Je wordt opgeleid tot controleur slachting en weging. Je wordt tijdens vijf interne opleidingsdagen klaargestoomd voor de controle naar slachting en weging. Tijdens de opleiding leer je de Praktische en Theoretische vaardigheden om de werkzaamheden van je collega (Classificateur) te ondersteunen. Je werkt in teamverband en bent in staat om zelfstandige beslissingen te nemen. Het opstellen van rapportages zowel op schrift als digitaal maakt onderdeel uit van je taken.

Functie eisen

Je beschikt over MBO werk- en denk niveau, je bent fulltime beschikbaar en bereid om in 2 ploegen te werken (vroeg 06.00-14.00 uur en van 14.00-22.00 uur), je bent flexibel en hebt oog voor detail. Kenmerken van jouw persoonlijkheid zijn; integer, gedegen, vakkundig en wel overwogen!

Over het bedrijf

Het betreft een onafhankelijke instantie in de vleessector, welke haar werkzaamheden baseert aan de hand van Europese en Nationale richtlijnen waarmee ook de voedselveiligheid gewaarborgd wordt. Het bedrijf is een van de marktleiders op het gebied van Inspectie en Certificering, een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid binnen een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt. En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld.

Wat wij bieden

Een fulltime baan in 2 ploegen en eventuele doorgroei mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via