Terreinmedewerker/belader vrachtwagen Apeldoorn avond

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Apeldoorn
  • Vacaturenummer PR061410

Over de functie

- Je ondersteunt de mengmeester bij het produceren van droge mortel met de menginstallatie;
- Voorladen en overladen van bulksilo’s middels een vrachtwagen;
- Je bewaakt de voorraden;
- Met behulp van een big bag vulmachine houd jij de voorraden op peil;
- Je maakt het terrein schoon en voert onderhoudswerkzaamheden uit aan het apparatuur;
- Hierdoor zorg jij voor een veilige werkomgeving.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die van aanpakken weet, een flexibele instelling heeft en er niet vies van is om de handen uit de mouwen te steken. Ben jij op zoek naar de veelzijdige functie en heb je oog voor een schone, gezonde en veilige werkomgeving? Dan maken wij graag kennis met je onder het genot van een kop koffie!

Ben je bezig met je vrachtwagenrijbewijs en wil je graag ervaring op doen ? Dan is dit je kans, hier kun je op een vrachtwagen rijden op eigen terrein zonder het papiertje al op zak te hebben! Uitermate geschikt om het chauffeursvak te leren!

Uiteraard nodigen we je ook van harte uit te reageren, indien je je rijbewijs C(E) wel in bezit hebt!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever staat sinds jaar en dag synoniem voor transportbeton en droge mortels. Als marktleider in Midden-Nederland produceren en leveren zij een breed assortiment hoogwaardige, gecertificeerde transportbeton voor de Nederlandse ruwbouwmarkt en GWW-sector. Daarnaast produceren en leveren ze een verscheidenheid aan kwalitatief hoogwaardige droge mortels voor de Nederlandse ruwbouw- en afbouwmarkt. Uiteraard ondersteunen ze u op het logistieke vlak en bieden ze u de juiste equipment op de bouwplaats. Onze opdrachtgever is gevestigd in Ede met productielocaties in Apeldoorn, Deventer, Ede, Geertruidenberg, Lochem, Veenendaal, Woerdense Verlaat en Zutphen.

Wat wij bieden

Geboden wordt een veelzijdige job in de buitenlucht waarbij geen dag hetzelfde is. Werktijden van 14.00 - 22.00 uur. Salaris conform de mortel inleen CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via