Montage medewerker met ervaring!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Arnhem
  • Vacaturenummer PR061487

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een vaardige en enthousiaste collega die goed kan functioneren in een team. Je krijgt de mogelijkheid om opdrachten waar nodig zelfstandig uit te voeren.

Je bent bereid voor de werkzaamheden het gehele land door te rijden, waardoor er incidenteel lange werkdagen bij kunnen zitten. Het gebeurt met grote reglemaat dat je samen met een paar vaste collega's naar de opdrachtgever reist.

Incidenteel lange werkdagen maken vind jij geen probleem. Overuren worden uitbetaald of kun je opnemen middels tijd voor tijd. Zijn de werkzaamheden voor de betreffende dag klaar, dan is het tijd om lekker naar huis te gaan.

Wij zijn bereid jou verder op te leiden en te laten groeien binnen onze organisatie, dus verwachten wij van jou een bepaalde mate van leergierigheid.

Functie eisen

Geen 9 tot 5 mentaliteit;
Technische achtergrond en aanpakkersmentaliteit;
Enige ervaring in het montage werk;
Geen last van hoogtevrees.

Over het bedrijf

Het betreft een dynamische organisatie met meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied. Vanuit de vestiging in Arnhem werken er wekelijks gemiddeld 8 medewerkers aan diverse mooie opdrachten. Het team bestaat uit vaste medewerkers, ingeleende krachten en andere partijen waarmee een samenwerking is opgezet. Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in het monteren van houten bergingen in alle soorten en maten, garages, carports, schuttingen en pergola’s. Daarnaast verzorgen zij ook maatwerkprojecten op het gebied van hout, montage en constructies.
De werkzaamheden vinden door het gehele land plaats voor diverse grote en gerenommeerde opdrachtgevers. De komende jaren hopen zij de huidige groei door te kunnen zetten en daarmee de organisatie uit te breiden. Kansen genoeg voor een langdurig dienstverband!

Wat wij bieden

Goede beloning conform CAO en afgestemd op jouw ervaring.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via