(Allround) Medewerker (melk)rundveehouderij regio Enschede

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Hardenberg
  • Vacaturenummer PR061547

Over de functie

Voor goede allround medewerkers hebben wij altijd werk. Voor meerdere (melk)rundveebedrijven zoeken wij medewerkers die hun handen uit de mouwen steken en verschillende werkzaamheden kunnen verrichten. Deze werkzaamheden variëren per bedrijf. Bij sommige bedrijven vooral overdag en doordeweeks, bij anderen juist in de avonduren en het weekend. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het voeren en verzorgen van het vee. Maar ook assisteren bij het melken, kuil afspitten, gazon maaien kan erbij horen.

Kortom: ben jij iemand die graag z’n mouwen opstroopt en wil je graag in de agrarische sector aan het werk? Dan hebben wij een baan voor je. We ontvangen graag je sollicitatie.

Functie eisen

Je bent:
- in bezit van minimaal mbo niveau 4 dierhouderij;
- bij voorkeur flexibel inzetbaar;
- iemand met affiniteit voor de agrarische sector.

Over het bedrijf

Voor meerdere (melk)rundveebedrijven in regio Enschede zoeken wij medewerkers die hun handen uit de mouwen steken en verschillende werkzaamheden kunnen verrichten.

Wat wij bieden

Een mooie kans om te groeien in de (melk)rundveehouderij. Abeos biedt je afwisselende opdrachten en mogelijkheid tot (bij)scholing via onze Vakschool. Bij goed functioneren bestaat er veelal een mogelijkheid om bij de opdrachtgever in dienst te gaan.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via