Consultant Arbeidsbemiddeling FlexVet Haaksbergen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Haaksbergen
  • Vacaturenummer PR061634

Over de functie

Voor onze dochteronderneming FlexVet zoeken wij een Consultant Arbeidsbemiddeling

Wat doet FlexVet?
FlexVet is een detacherings- en personeelsadviesbureau voor de veterinaire sector en bemiddelt al 18 jaar dierenartsen en paraveterinairen voor banen bij dierenartspraktijken, farmaceutische industrie, onderwijsinstellingen en de NVWA.

Doordat Flexvet volop groeit zijn wij op zoek naar een fulltime collega die communicatief sterk is, pro-actief en graag verantwoordelijkheid draagt. FlexVet biedt jou een uitdagende baan in een gemotiveerd team met volop mogelijkheden voor persoonlijke groei.

Functie eisen

Als consultant draag je positief bij aan het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze klanten, potentiële klanten en uiteraard onze medewerkers. Voor het werven en selecteren van veterinair personeel richt je je zowel op de Nederlandse markt als binnen de EU.
Je hebt een opleiding op HBO-niveau en je hebt bij voorkeur gewerkt als intercedent/consulent in de uitzendbranche. Uiteraard ben je contactueel en communicatief vaardig, klantgericht en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat wij bieden

- een uitdagende baan;
- een goed salaris;
- een prima pensioenregeling en reiskostenvergoeding;
- ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie en om je mogelijkheden te bespreken. Je kunt vragen naar Ferdi Demir of Yvonne van Roon.

FlexVet BV, Bouwstraat 5, 7483 PE Haaksbergen, tel. 053-5725548
info@flexvet.nl
www.flexvet.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via