Parttime schoonmaker vakantiepark Drenthe

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO MBO
  • Dienstverband Langere tijd Vaste baan Tijdelijk
  • Standplaats Groningen
  • Vacaturenummer PR061860

Over de functie

Je gaat aan de slag op maandag en vrijdag (zogeheten wisseldagen) en werkt van 10 tot 15. Samen met je collegas drink je halverwege je dienst een lekker bakje koffie.
Per bungalow zijn de werkzaamheden anders; het ligt aan het aantal personen die gebruik hebben gemaakt van het huisje en wat in wat voor een staat de bungalow is achtergelaten.
Ook kan het zijn dat er een verzoek is om de bedden op te maken. Vooral in vakanties is het druk en zul je dus met meer collega's extra moeten knallen.

Zijn de werktijden niet wat jij zoekt? Als je een dag aan de slag wilt, is dit ook prima. Ook is het mogelijk om maandag eerder te starten en dus eerder klaar te zijn!

Functie eisen

- Je bent woonachtig in de omgeving van Orvelte of in de gelegenheid hier te komen;
- Heb je geen eigen vervoer? Reageer dan toch, in overleg kan een heleboel!
- Je bent nauwkeurig, enthousiast en kan hard doorwerken;
- Je vindt het leuk om met een team zelfstandig aan de slag te gaan;
- Je bent beschikbaar op maandag en vrijdag van 10 tot 15 of een van beiden dagen.

Over het bedrijf

Dit landelijk werkende schoonmaakbedrijf is altijd op zoek naar schoonmaak talent. Ook zonder werkervaring in de schoonmaak ben je meer dan welkom. Via het schoonmaakbedrijf ga je aan de slag bij een keten van vakantieparken. In dit geval op locatie in Orvelte. Het schoonmaakbedrijf is op zoek naar parttime medewerkers die in dienst bij hun willen komen! Het werk bestaat uit het schoonmaken van bungalows van vakantiegangers.

Wat wij bieden

Het bedrijf is op zoek naar vaste medewerkers. Doel is dan ook dat je snel een contract krijgt aangeboden van het bedrijf. Tot die tijd werk je via Abeos en wordt je betaald via de schoonmaak en glazenwasserij CAO.
Reiskosten worden vergoedt als je een uur van het werk woont en bestaan uit 10 euro netto per dag.

Wil jij direct meer weten ? Bel of app Karin Strous op 06-53632614
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via