Tentenbouwers gezocht! Ook buiten het festivalseizoen werk

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Kessel
  • Vacaturenummer PR062034

Over de functie

Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, dan kunnen wij jou vrijwel het gehele jaar door van fulltime werk (soms 40+) voorzien binnen deze topbranche!

Als tentenbouwer werk je aan de op- en afbouw van de grootste, gaafste en meest uiteenlopende festivals door heel Nederland.
Geen evenement is hetzelfde en dat geldt ook voor jouw dagen.
Samen met een vast team reis je dagelijks naar locatie en zorg je er samen voor dat er een mooi project wordt afgeleverd.

Het grootste gedeelte van het werk vindt plaats in de buitenlucht. Tegenwoordig kennen we in Nederland extreem) hete zomers, maar er kan ook meer dan genoeg regen vallen op een dag.
Het werk gaat door, want het evenement is gepland dus alles moet op tijd en netjes worden afgerond. Ondanks de weersomstandigheden, loopt alles door. Dit is voor jou geen enkel probleem!

Je draait fulltime mee en soms betekent dit 40+ werkuren. Mocht een locatie verder dan 160 km enkele reis liggen en de werkzaamheden duren langer dan 1 dag, dan kan er uiteraard een overnachting worden geregeld!

Functie eisen

Als tentenbouwer kom je op de mooiste locaties door heel Nederland. Hier staat tegenwoordig dat er geen sprake is van een 9-17 werkdag. Je bent vaak al vroeg op pad en ziet een zware klus als een toffe uitdaging!

Het belangrijkste is dat jij jezelf herkent in onderstaande functie eisen:
- Minimum leeftijd 19 jaar (i.v.m. de fysieke aard van de werkzaamheden);
- In het bezit van een rijbewijs B;
- Aanpakkersmentaliteit;
- Goed in teamverband kunnen werken;
- Om kunnen gaan met soms hectische werkplekken / werkdagen;
- VCA (of bereid om deze via Abeos te behalen).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé specialist in het ontwerpen, verhuren en bouwen van tenten voor evenementen en demontabele gebouwen. Het bedrijf kenmerkt zich door het feit dat het wordt geleid door de derde generatie, het is een écht familiebedrijf, ondanks de enorme omvang die het inmiddels kent!

Wat wij bieden

Wij bieden voor deze toffe baan een goed salaris met prima aanvullende voorwaarden (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
Denk aan reiskostenvergoeding, een tegemoetkoming voor overnachtingskosten, de mogelijkheid tot het behalen van diverse certificaten enz.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via