Medewerker verkeersborden plaatsen Apeldoorn

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Lieren
  • Vacaturenummer PR062472

Over de functie

Wij zoeken medewerkers die voor langere tijd aan de slag willen bij het helpen van plaatsen van verkeersborden. Dit betreft het plaatsen van tijdelijke oplossingen, zoals bij omleidingen etc, en het plaatsen van permanente verkeersborden. Je gaat samen met je collega dagelijks op pad om via een vast omkaderd plan, de borden te plaatsen. Je bent in de buitenlucht bezig en plaatst de borden en afzettingen. Werktijden vinden zowel overdag als 's nachts plaats, dus we verwachten een flexibele instelling qua werkhouding van je.

Functie eisen

Je vindt het prettig om samen met je collega in de buitenlucht te werken, je bent een aanpakker en ziet het werk liggen. Je bent in het bezit van minimaal rijbewijs B en bij voorkeur ook een VCA certificaat. Mocht je geen VCA hebben, dan kunnen wij dit voor je verzorgen. Je bent fulltime inzetbaar. Je bent in staat fysiek belastend werk te verrichten. Je bent bereid eventueel 's nachts en af en toe in de weekeinden te werken.

Over het bedrijf

Gerenommeerd bedrijf in tijdelijke en permante oplossingen in de verkeersproblematiek.

Wat wij bieden

Geboden wordt een leuke job in de buitenlucht met veel afwisseling. Eventueel kun je ook in de weekenden werken, indien dit ook je voorkeur geniet. Verder wordt er een markt conform salaris geboden plus een goede toeslag regeling in de vroege ochtenduren en eventueel weekeinden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via