Voorman betonindustrie

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Hoogeveen
  • Vacaturenummer PR062303

Over de functie

In deze functie ga je aan de slag in de productie van betonproducten. De vaste producten worden seriematig vervaardigd door gebruik te maken van houdbare stalen mallen. Deze worden gereedgemaakt, voorzien van betonstaal, gegoten en eventueel bevestigingsmateriaal wordt toegevoegd. Na het uitharden wordt de mal verwijderd, het product gereed gemaakt en begint het intern transport. Ervaring op de heftruck is een grote pré. Naast het uitvoerende werk geef je leiding aan de medewerkers in de hal en zorg je er voor dat doelstellingen gehaald worden.

Functie eisen

Het aansturen van een team gaat je goed af, je hebt oog voor zowel de medewerker als het behalen van de productie targets. De voorkeur gaat uit naar een sollicitant met ervaring en heftruckcertificaat. Heb je deze niet, maar wel de motivatie? Dan spreken we je graag!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is producent van (prefab)betonproducten. Deze producten worden toegepast in de bouw en agrarische sector. Er worden silowanden, keerwanden, goten, betonplaten en maatwerkproducten gemaakt.

Wat wij bieden

Deze functie is voor langere tijd, bij goed functioneren mogelijkheden tot een vaste dienstverband. Beloning volgens CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via