Business Controller

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Vast dienstverband
  • Standplaats Almen
  • Vacaturenummer PR062983

Over de functie

In jouw functie als Business Controller ben je mede verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus binnen Abeos. Je bent betrokken bij de week-, maand, kwartaal en jaarafsluiting en analyseert en beheerst daarbij de bedrijfsrisico’s. Je maakt deel uit van de afdeling Finance & Control (op dit moment 2 collega’s) en rapporteert aan de Manager Control. Samen met jouw afdeling maak jij deel uit van het team Finance. Dit team bestaat uit 7 enthousiaste medewerkers.

Je hebt geen moeite om gevraagd en ongevraagd advies te geven aan de Manager Control over de uitvoering van het (financiële) beleid en financiële risico’s en vraagstukken.
Samen met het team ben je continu bezig om de relevante processen te verbeteren en dragen jullie samen zorg voor volledige, tijdige en accurate budgettering, groepsrapportages en analyses.

Je hebt kennis van ICT op het gebied van procesverbeteringen en bent in staat om informatiestromen te doorgronden vanuit de geautomatiseerde gegevensverwerking met behulp van BI tools.

Hier ga jij je ook mee bezig houden:
Je bent mede verantwoordelijk voor budgettering en periodieke management rapportages waaronder diverse KPI’s, met behulp van BI Tools.
• Kostprijscalculaties;
• Interne en externe financiële verslaggeving;
• Administratieve organisatie / interne controle;
• Ondersteuning bij audits van externe instanties;
• Ondersteuning bij fiscaliteit, treasury en verzekeringen.

Functie eisen

Je hebt oog voor detail, een sterk analytisch vermogen, bent vasthoudend, sociaal en overtuigend. Jij bent sparringpartner voor je collega’s maar ook voor externe partijen.
Natuurlijk ben jij ook ambitieus en wil jij het maximale uit jezelf halen.
Jij voelt je thuis binnen een dynamische omgeving die volop aan het bouwen is.
Je bent zelfstandig, flexibel in het opleveren van ad hoc zaken, proactief, en stressbestendig. Je hebt een helikopter view en bent in staat om de grote lijnen te bewaken.
Dat betekent ook dat je bruggen kan bouwen en verbanden legt tussen meerdere afdelingen en regiokantoren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij zichtbaar bent binnen de organisatie, en makkelijk op de voorgrond treedt, zodat je je rol goed kunt oppakken.


Wat verwachten wij van jou?
- Je hebt een financieel economische of (technische) bedrijfskundige HBO of WO opleiding afgerond;
- Kennis en ervaring in de uitzendbranche is een pre;
- Je hebt een sterke affiniteit met ICT en bent goed in werken met Excel;
- Ervaring met Microsoft Dynamics Navision is een pre;
- Ervaring met BI Tools is een pre;

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. In je functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Bas van Buiten, Manager Control, via telefoonnummer 06 - 53 16 39 61.

Geïnteresseerd?
Leuk, we zijn benieuwd naar je! Klik op de button ‘solliciteren’ om je CV en motivatie op te sturen t.a.v. Layla Cimen, HR Business Partner. Voor meer informatie over de vacature kun je ook kijken op onze website www.abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via