ervaren LH paraveterinair

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats WEZEP
  • Vacaturenummer PR063240

Over de functie

Voor deze dierenartsenpraktijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren LH paraveterinair voor een periode voor 3-4 maand met uitzicht op verlening. De werkzaamheden bestaan vooral uit het onderhouden van contacten met de boer en de dierenartsen, inplannen van de dierenartsen, het klaar zetten van medicatie etc., laboratoriumonderzoeken en balie- en telefoonwerkzaamheden. We zijn op zoek naar een geschikte kandidaat voor 32 uur verdeeld over 4 dagen.

Functie eisen

Je bent op korte termijn beschikbaar en voor 32 uur inzetbaar. Je weet van aanpakken en je ziet werkzaamheden liggen. Ben je secuur, ben je goed in plannen en ben je communicatief sterk en woon je in de regio van Zwolle., soliciteer dan direct!

Over het bedrijf

Het betreft een groepspraktijk van dierenartsen. Het team bestaat uit 11 dierenartsen en 10 assistentes. Binnen de praktijk worden zowel grote huisdieren (koeien, paarden) als gezelschapsdieren behandeld. De dierenartsen werken zoveel mogelijk diersoortgericht, waarbij ze ondersteund wordt door de paraveterinairen.

Wat wij bieden

Een leuke baan voor 3-4 maand met uitzicht op verlening bij een grote praktijk.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via